Dodatna oprema Quinny (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

Anonimen -> Dodatna oprema Quinny (14.4.2005 23:20:40)

Nahrbtnik in zimsko vrečo za Q.3XL... sem videla samo na sliki.Zanima me,koliko je velik nahrbtnik in če je uporaben.Ima predalčke za vso ropotijo,plenice,denarnico,robčke,...?Kaj pa zimska vreča?Je za zimo ali za lepo videt?In koliko je velika?Do katerega mes. je lahko:duda: not? Moja:miska: jo bo rabila,ko bo stara 5-9mes.
Lahko noč,punce,ne morem več...:zaspan::zaspan::zaspan:

pravljica -> Dodatna oprema Quinny (15.4.2005 10:07:41)

za nahrbtnik ne vem, ga še nisem videla...za vrečo sem se pa tudi sama zanimala - rodila bom julija, tako da je prve mesece ne bi rabila...tako kot pri tebi bi prišla v poštev nekje po 4. mesecu...takrat bo pa pikec že prevelik za ta model, saj je otrok v to vrečo dobesedno "oblečen", z glavico vred, kar mislim da je uporabno v prvih mesecih, ko dojenček leži...za "sedeče" malčke bi bile boljše tiste vreče samo za nogice, ki pa jih quinny nima...sem probala z drugimi modeli, pa ni noben pasal na voziček
mi ga bomo pokrivali z odejico, če bo sila
upam, da bo še katera z izkušnjami kaj več napisala

lin -> Dodatna oprema Quinny (17.4.2005 18:24:25)

Pozdravljena!
Mi smo kupli nahrbtnik od Quinnyja vreče pa ne ker mi je bla malo predraga so pa itak vse univerzalne,samo različne znamke zato pa tudi cene.Mi imamo Quinny freestyle 3 xl in sem mela vrečo od Haucka,smo pa jo rabli glih tako kot ti nekje od 4-5 mes do 9 mes.
Glej naša je kot nova in jo prodajam oglasi se na privat če te zanima ti pošljem slikco prodajam pa jo za 5.000.
Nahrbtnik pa je zelo praktičen in ga kr pridno uporablamo,pa res veliko lahko zbašeš not,no vsaj v takega kot mamo mi!

lin -> Dodatna oprema Quinny (17.4.2005 18:25:33)

Pravljica,kako da nepaše nobena, nam je šal od Haucka na Quinnyja kot ulita

ana1 -> Dodatna oprema Quinny (17.4.2005 20:30:48)

Mi imammo nahrbtnik od Quinnyija in je kar uporaben. Ima kopico predalog in je res super. Cene pa ne vem, ker smo ga kupili v kompletu z vozičkom.

lp, :rozica::rozica::rozica:

lan -> Dodatna oprema Quinny (17.4.2005 21:32:34)

Mi imamo prav tako nahrbtnik Quinny in smo zelo,zelo zadovoljni z njim.Priporocam!MIslim pa,da je cena tam okoli 10.000 sit

andrejaz -> Dodatna oprema Quinny (17.4.2005 22:12:12)

Jaz nahrbtnika nimam, sem pa zelo zadovoljna z zimsko vrečo.
Jaz sem zimsko vrečo uporabljala najprej kar v košari, in nato šele v športnem delu. Uporabljala sem jo kar precej namesto zimskega pajaca, saj je moj :duda: kar naprej spal v vozičku. Ko sem prišla s sprehoda mi je bilo bistveno lažje samo odpeti zimsko vrečo in je :duda: kar spal naprej, tako ga nisem zbudila s slačenjem pajaca.
Zimska vreča pa je zelo velika. Po mojem uporabna dokler bo v uporabi voziček.
Meni je bila tudi spomladi zelo uporabna. Večinoma sem jo sicer imela odpeto, ali pa je bil moj :duda: pokrit samo čez nogice. Če pa je nahitro zahladilo pa namesto odejice.

viv_ -> Dodatna oprema Quinny (18.4.2005 8:16:36)

Mi imamo oboje - vrečo in nahrbtik! Vse je bilo super. Imam pa freestyle 4xl voziček, tako da nisem kupovala košare.

lp

pravljica -> Dodatna oprema Quinny (18.4.2005 9:20:59)

ne vem lin, ampak kar sem jaz probala, na comforta ni šlo (v baby centru)

lin -> Dodatna oprema Quinny (18.4.2005 19:52:52)

Pravljica jaz sem vrečo od Haucka kupila v Arielu,lahko si pogledaš v mojem albumu,samo piši mi na privat za geslo

lin -> Dodatna oprema Quinny (19.4.2005 16:51:23)

pravljica!
slikice od zimske vreče so že v albumu pa niso pod ključem,tako da si jih lahko vsi pogledate:)-:)-

Stran: [1]