Vrtec in roj.dan (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

sanja k -> Vrtec in roj.dan (14.4.2005 22:40:42)

Mene pa zanima kaj vaši malčki nesejo v vrtec takrat ko imajo roj.dan naša :duda:mala ima jutri:torta: roj. dan pa me zanima kaj bi lahko nesla. Jaz sem kupla neki smokijev napolitanke bobipalčke in mini torto. Aja stara bo 3 leta in je v skupini do 4 leta.

Lp:torta:

lutka -> Vrtec in roj.dan (14.4.2005 22:43:53)

Ko je bila moja še v vrtcu smo dobili ,zame zelo dober predlog. Namesto sladkarij nam je vzgojiteljica predlagala naj prinesemo sadje. Seveda ni šlo brez sladkega,ampak prevladovalo je pa sadje:bravo::bravo:

Anitka -> Vrtec in roj.dan (14.4.2005 22:48:32)

Hoj!

Mi v vrctu smo zmenjeni, da ne prinašajo kremastega peciva (salmonela ipd.). Prinesejo pa razne stvari in zadnje čase so začeli prinašati tudi družinske pizze. Najraje pa imajo itak smokije, slane palčke, pa tudi sadje. Sicer imamo mi vsak dan sadno malico, tako da tega toliko ne prinašajo.

Pa lepo praznovanje želim,

Anitka

ciciban -> Vrtec in roj.dan (15.4.2005 0:45:02)

Ojla!
Pri nas smo zmenjeni,da se prinese samo sadje in rastlinsko smetano,da potem vzgojiteljici naredita sadne kupe.To lahko jejo vsi v skupini-kar nekaj je taksnih,ki imajo kaksne dijete....

Taša -> Vrtec in roj.dan (15.4.2005 6:58:59)

No pri Niki dam jaz vedno v vrtec ( tako smo dogovorjeni z vzgojiteljico) slano pecivo,sadje in sok... Smo se dogovorili nič sladkega oz. res nekaj čisto malega...

Taša -> Vrtec in roj.dan (15.4.2005 6:59:54)

Aja pod slano pecivo pa spada : bobi palčke, smoki, prestice, medvedki čips... obvezno pa mora biti vse kupljeno nič doma narejeno...

viv_ -> Vrtec in roj.dan (15.4.2005 8:08:05)

Mi smo imeli 1. rojstni dan en teden po tem ko je začela hodit v vrtec, pa sem dala samo kinder čokoladke - lih tolk da je blo mal :)

cmokec -> Vrtec in roj.dan (15.4.2005 9:19:58)

Pri nas smo za 4. rojstni dan nesli za vsakega otroka kinder jajček in dva paketka Fru-fru bombonov, ker so mehki.

Anonimen -> Vrtec in roj.dan (15.4.2005 9:20:16)

Mi smo letos nesli tortico zajčka, ki jo je spekla babi. Sicer sem prej vprašala, kako je z doma spečenimi tortami, ker vem, da je bilo na uvodnem sestanku govora, naj doma pečenega peciva ne bi nosili. Ampak ni bilo problema, pri nas je vse bolj po domače, bi rekla. Nič kompliciranja. Nesla sem tudi coca-colo, ker jo pa Tibor obožuje in tudi za to sem prej vprašala. Pa sok za tiste, ki coca-cole ne marajo. Kupila pa sem tudi tiste papirnate piščavke medvedek Pu, da so dobili vsak po eno.
Vsak po svoje, pri nas se nobenega grdo ne gleda, pa če prinese preveč ali "premalo". Zadnjič je ena punčka imela torto Barbie, ampak če jim ni škoda denarja, pa naj. Otrokom je itak čisto vseeno. Samo da se kaj dogaja, pa so veseli.

pravljica -> Vrtec in roj.dan (15.4.2005 9:23:22)

moja ima poleti r.d. in je nesla v vrtec sladoled, enkrat pa torto (tisto malo iz mercatorja)
se mi zdi, da mora bit za r.d. nekaj posebnega, česar ni vsak dan...mogoče še sadna kupa, sadja in slanih zadev imajo pa tako vsak dan dovolj

Stran: [1]