Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Spremembe na forumu 27.1.2009 15:22:56
|
|
|
|
žigolino
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Joj, sem jezna k 100 . Ko kliknem zadnjih 50 sporočil se mi isto izpiše kot prej, če pa kliknem zadnjih 50 debat, se mi pa prikaže takole: http://www.ringaraja.net/forumiLastDebates.asp?tip=ZadnjeDebate&ID=0,7055475 To se tudi brati ne da, pa saj to ni res. Tole je tudi meni ful mimo,nič pregledno pa še z miško moram ful cilat da prav kliknem na debato.Druge spremembe so mi pa všeč.
|
|
|
|
RE: Spremembe na forumu 27.1.2009 18:03:15
|
|
|
|
s.
|
ni mi všeč
|
|
|
|
RE: Spremembe na forumu 27.1.2009 18:05:31
|
|
|
|
s.
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica p**** ste tečne nič vam ni prav. Pejte raj peglat! najboljša izjava danes, ki jo je danes kdo izustil!
|
|
|
|
RE: Spremembe na forumu 27.1.2009 22:05:55
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: puncica p**** ste tečne nič vam ni prav. Pejte raj peglat! A imaš danes ta fajhtni dan, puncica? kaj hudiča je pa spet to? Če bi meni kdo rekel, da mam fajhtni dan bi trgala verige! Biti fajhten pri nas pomeni PIJAN!
< Sporočilo je popravil silvya -- 27.1.2009 22:06:23 >
|
|
|
|
RE: Spremembe na forumu 27.1.2009 22:07:30
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: s. ni mi všeč Meni tudi ne. mislim, da bo ta forum počasi samo še reklamni pano.
|
|
|
|
RE: Spremembe na forumu 28.1.2009 9:54:28
|
|
|
|
Shorty_
|
Kako pa vam je všeč popravek?
|
|
|
|
RE: Spremembe na forumu 28.1.2009 13:19:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR Kako pa vam je všeč popravek? nič ne vidim.............
|
|
RE: Spremembe na forumu 28.1.2009 14:42:31
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Joj, sem jezna k 100 . Ko kliknem zadnjih 50 sporočil se mi isto izpiše kot prej, če pa kliknem zadnjih 50 debat, se mi pa prikaže takole: http://www.ringaraja.net/forumiLastDebates.asp?tip=ZadnjeDebate&ID=0,7055475 To se tudi brati ne da, pa saj to ni res. pol pa kliki sam zadnjih 50 sporočil pa je , jst mam pa še od predveka shranjeno uno stran med priljubljene zadnjih 50 debat in se mi še vedno po starem pokaže hvala bogu, ker je una nova stran sam za kozlat.
|
|
RE: Spremembe na forumu 28.1.2009 14:43:20
|
|
|
|
puncica
|
reklame, reklame, reklame, OH JEEEEEE
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?