Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Moram kar povedat... 28.1.2009 13:18:23
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Jaz sem ga tud naredila v 1.letniku , sedaj sem pa v 2.letniku za poslovno sekretarko. Le tako naprej. Za mano je pa italijanščina , tuji jezik 2. Tud z 8. naredila. Boš videla ko boš do javne uprave prišla, bova pa cvilllllllllillllllllllleeeee za 6.
|
|
RE: Moram kar povedat... 28.1.2009 15:06:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga ... da sem naredila izpit iz računovodstva z 8. Ja, hvalim se, pa kaj. Ker za tega pa res nisem vedela, pri čem sem, ker meni je računovodstvo še dlje kot španska vas. No, in mi je ratalo. Ja in?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2009 15:25:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Moram kar povedat... 28.1.2009 15:41:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja no glavno da ve ene niste f****saj zaradi vas enih pa druge nočejo sodelovat,ker se v vsako zapičite pa posmehujete.
|
|
|
|
RE: Moram kar povedat... 28.1.2009 19:04:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, mene je Volga že včerej napi.zdila, pa Mišek, pa še Freycha. Še do danes nisem k sebi prišla. Mislim, da bom zapustila forum
|
|
|
|
RE: Moram kar povedat... 28.1.2009 19:09:08
|
|
|
|
tosja
|
|
|
RE: Moram kar povedat... 29.1.2009 7:08:23
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: *rebeka* Ja no glavno da ve ene niste f****saj zaradi vas enih pa druge nočejo sodelovat,ker se v vsako zapičite pa posmehujete. Saj noben nobenmu pištole na glavo ne tišči, da mora sodelovat.
|
|
|
|
RE: Moram kar povedat... 29.1.2009 12:53:04
|
|
|
|
PIRANJA
|
kaj pa je zdej to? A majo eni probleme sami s sabo? Danes je to že drugi primerek
|
|
|
|
RE: Moram kar povedat... 29.1.2009 12:54:51
|
|
|
|
PIRANJA
|
Ja Metka kaj so ti pa tacga rekle, da še dones h sebi prihajaš?
|
|
|
|
RE: Moram kar povedat... 29.1.2009 12:56:22
|
|
|
|
tanikaa
|
|
|
RE: Moram kar povedat... 29.1.2009 14:39:44
|
|
|
|
puncica
|
UAU tema se nadaljuje :smajlikijekokice:
|
|
RE: Moram kar povedat... 29.1.2009 15:26:18
|
|
|
|
marjetica23
|
čestitam
|
|
|
|
RE: Moram kar povedat... 29.1.2009 19:25:21
|
|
|
|
smrka
|
njha... cestitam, kdor zna pa zna.. a ne?
|
|
|
|
RE: Moram kar povedat... 29.1.2009 19:27:33
|
|
|
|
smrka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: *rebeka* IZVIRNO SPOROČILO: Volga ... da sem naredila izpit iz računovodstva z 8. Ja, hvalim se, pa kaj. Ker za tega pa res nisem vedela, pri čem sem, ker meni je računovodstvo še dlje kot španska vas. No, in mi je ratalo. Ja in? rebeka.... Ti si pa f*****. TI si pa f*****. Ti si pa f*****. Ti si pa f*****. Ti si pa f*****. Drugač pa čestitke, volga. Jst pa malo preveč zabušavam. Jah.. vedno nova moram napisat in povedat, da si zelo glupa LUKRECIJA... tvoji odgovori so vredni da te nekdo poslje psihijatru in da odkrijejo kaj te tezi, kaj te mori, kaj te .... ebe da pises tako niskotno!
|
|
|
|
RE: Moram kar povedat... 29.1.2009 19:53:53
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: *rebeka* IZVIRNO SPOROČILO: Volga ... da sem naredila izpit iz računovodstva z 8. Ja, hvalim se, pa kaj. Ker za tega pa res nisem vedela, pri čem sem, ker meni je računovodstvo še dlje kot španska vas. No, in mi je ratalo. Ja in? rebeka.... Ti si pa f*****. TI si pa f*****. Ti si pa f*****. Ti si pa f*****. Ti si pa f*****. Drugač pa čestitke, volga. Jst pa malo preveč zabušavam. Jah.. vedno nova moram napisat in povedat, da si zelo glupa LUKRECIJA... tvoji odgovori so vredni da te nekdo poslje psihijatru in da odkrijejo kaj te tezi, kaj te mori, kaj te .... ebe da pises tako niskotno! - psihiater (brez j!) - nizkotno
|
|
RE: Moram kar povedat... 29.1.2009 21:09:05
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Ja, mene je Volga že včerej napi.zdila, pa Mišek, pa še Freycha. Še do danes nisem k sebi prišla. Mislim, da bom zapustila forum to je iz čiste ljubezni..... sam *rebeka* ne mislit, da tebe nap.izdim tut zaradi ljubezni, ker se boš bogato zmotila
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2009 8:27:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Moram kar povedat... 30.1.2009 8:38:28
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: smrka Jah.. vedno nova moram napisat in povedat, da si zelo glupa LUKRECIJA... tvoji odgovori so vredni da te nekdo poslje psihijatru in da odkrijejo kaj te tezi, kaj te mori, kaj te .... ebe da pises tako niskotno! Tvoje mnenje mi res veliko pomeni. Se prav zasekiram. Kar ne upam več na RR, da me ne boš kje našla. In res vidiš ljudi v dušo. Kdor zna pač zna. Ah daj no, smrka je pa res prijazno dekle, mene ima tudi zelo rada Saj ne vem, kako bi se izrazila....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2009 8:45:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Moram kar povedat... 30.1.2009 8:50:50
|
|
|
|
srki
|
Pejte rajš sneženga moža delat, bo bolj pametno .
|
|
|
|
RE: Moram kar povedat... 30.1.2009 10:21:24
|
|
|
|
PIRANJA
|
si hotela rečt Blatnega in travnatega??? Brez zamere, nimamo ga!
|
|
|
|
RE: Moram kar povedat... 30.1.2009 12:18:24
|
|
|
|
puncica
|
lukra get over it , nisi edina ki jo kdo ne mara , poglej si Volgo, trda ko kamen
|
|
RE: Moram kar povedat... 30.1.2009 12:24:26
|
|
|
|
TomTaylor
|
Računovodstvo...bljak. Čestitke!
|
|
|
|
RE: Moram kar povedat... 30.1.2009 12:28:30
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: *rebeka* IZVIRNO SPOROČILO: Volga ... da sem naredila izpit iz računovodstva z 8. Ja, hvalim se, pa kaj. Ker za tega pa res nisem vedela, pri čem sem, ker meni je računovodstvo še dlje kot španska vas. No, in mi je ratalo. Ja in? rebeka.... Ti si pa f*****. TI si pa f*****. Ti si pa f*****. Ti si pa f*****. Ti si pa f*****. Drugač pa čestitke, volga. Jst pa malo preveč zabušavam. Jah.. vedno nova moram napisat in povedat, da si zelo glupa LUKRECIJA... tvoji odgovori so vredni da te nekdo poslje psihijatru in da odkrijejo kaj te tezi, kaj te mori, kaj te .... ebe da pises tako niskotno! Lubica, čist preveč se razburjaš. Čist preveč.
|
|
RE: Moram kar povedat... 30.1.2009 13:35:43
|
|
|
|
mika
|
Volgica, čestitam za izpit in takšno povprečje . Kar tako naprej . Je pa zanimivo okrog tega nesramnega pisanja, da so nesramne ravno tiste, ki so se nad nesramnostjo pritoževale, potem so pa postale same nesramne
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?