Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Moram kar povedat... 26.1.2009 16:16:49
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Čestitam! Led si prebila, torej ni bojazni, da ti ostalo ne bi šlo [/quote sej tole ni prvi izpit..... naj ti piflarka pove, kakšne ocene ima prej
|
|
|
|
RE: Moram kar povedat... 26.1.2009 16:19:52
|
|
|
|
Hope2
|
čestitke , ne vem če sem tebi kdaj sploh kaj ploskala premalo se hvališ
|
|
|
|
RE: Moram kar povedat... 26.1.2009 16:24:06
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Čestitam! Led si prebila, torej ni bojazni, da ti ostalo ne bi šlo [/quote sej tole ni prvi izpit..... naj ti piflarka pove, kakšne ocene ima prej Ja, saj vem, da ni bil prvi. Pravim, če je tega naredila, ni bojazni, da ne bi ostalih - verjetno lažjih
|
|
RE: Moram kar povedat... 26.1.2009 16:24:29
|
|
|
|
CatJa
|
Pa kaj je spet s tem citiranjem
|
|
RE: Moram kar povedat... 26.1.2009 16:50:25
|
|
|
|
Dream
|
Volga Meni pa manjka samo še diploma do naziva računovodja. Sam ne me zdej kej velik "šinfat", ker vidim, da ravno niste na področju računovodstva...
|
|
|
|
RE: Moram kar povedat... 26.1.2009 17:14:28
|
|
|
|
bamoocham
|
Čestitke še z moje strani!
|
|
|
|
RE: Moram kar povedat... 26.1.2009 17:28:25
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga ... da sem naredila izpit iz računovodstva z 8. Pred nekaj minutami sem te v temi na "Šolarjih" citirala, ko si napisala, da ne znaš rčunati. Če torej to ni dovolj dober dokaz, kakšna lažnivka si, potem pa tudi ne vem, no. Ej, čestitam, rit dolenjska.
|
|
|
|
RE: Moram kar povedat... 26.1.2009 17:46:51
|
|
|
|
Anonimen
|
E, stara......to pa je za zapit , racunovodstvo. Jaz ga nisem nikoli stekala, sem se ga pa napiflala do konca faksa .
|
|
|
|
RE: Moram kar povedat... 26.1.2009 19:19:09
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Ooo Volga, od samega vzhičenja, ker si nam obelodanila to prečudovito novico, zdaj ne bom mogla spat. Pa čestitke, seveda
|
|
RE: Moram kar povedat... 26.1.2009 19:41:41
|
|
|
|
Anonimen
|
A pri Mitju Lončar?
|
|
|
|
RE: Moram kar povedat... 26.1.2009 20:31:10
|
|
|
|
srki
|
Piflarka. Saj se hecam, čestitam, stara. Vem, da si spraševala, kaj bi šla študirat in sem zamudila, za kaj si se odločila, torej, kaj si si izbrala?
|
|
|
|
RE: Moram kar povedat... 26.1.2009 20:32:57
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Višja strokovna šola Novo mesto, poslovni sekretar, 1. letnik. Sem vedela, da bi morala prej vse prebrat, potem šele vprašat.
|
|
|
|
RE: Moram kar povedat... 26.1.2009 20:35:36
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Vem, da si spraševala, kaj bi šla študirat in sem zamudila, za kaj si se odločila, torej, kaj si si izbrala? A si nepotešena & nezadovoljene, da tako slabo čitaš Je povedala že na 1. strani: IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: smejčica Bravo. Jaz ga tudi imam drug mesec. Kam pa hodiš? Višja strokovna šola Novo mesto, poslovni sekretar, 1. letnik.
|
|
RE: Moram kar povedat... 26.1.2009 20:36:21
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: Volga Višja strokovna šola Novo mesto, poslovni sekretar, 1. letnik. Sem vedela, da bi morala prej vse prebrat, potem šele vprašat. Drek, zdaj si me pa prehitela
|
|
RE: Moram kar povedat... 26.1.2009 20:43:33
|
|
|
|
srki
|
Prej si vse preberi, pa saj ti je oproščeno, če te tintara boli .
|
|
|
|
RE: Moram kar povedat... 26.1.2009 20:50:17
|
|
|
|
mama54
|
Čestitam
|
|
RE: Moram kar povedat... 26.1.2009 22:20:52
|
|
|
|
Shorty_
|
čestitke še z moje strani
|
|
|
|
RE: Moram kar povedat... 27.1.2009 7:07:46
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Čestitam! Led si prebila, torej ni bojazni, da ti ostalo ne bi šlo ja no, imam že dva izpita narejena z 10. Ta je torej tretji. Povprečje 9,3 Ja, hvalim se, pa kaj. Aja, pa knjiženja res nismo imeli, je je bilo pa precej računanja, tako da ni bilo čisto na izi. Teorije je pa itak en kup. Dobro no, to je zdaj za mano. gremo dalje.
< Sporočilo je popravil Volga -- 27.1.2009 7:09:29 >
|
|
|
|
RE: Moram kar povedat... 27.1.2009 8:46:21
|
|
|
|
Freycha
|
ti se kar važi..... ko bom jaz tole računovodstvo naredila, se bom tudi hvalila čeprav mi bo povprečje padlo
|
|
|
|
RE: Moram kar povedat... 27.1.2009 9:10:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitam, še tako naprej, v življenju se je prebno non stop kaj učiti.
|
|
|
|
RE: Moram kar povedat... 27.1.2009 13:50:47
|
|
|
|
ZARA
|
|
|
RE: Moram kar povedat... 27.1.2009 13:54:39
|
|
|
|
puncica
|
kot bi volga odgovorila: ja in, nisi edina.
< Sporočilo je popravil puncica -- 27.1.2009 13:55:20 >
|
|
RE: Moram kar povedat... 27.1.2009 13:55:18
|
|
|
|
puncica
|
čestitke šefica
|
|
RE: Moram kar povedat... 27.1.2009 14:18:53
|
|
|
|
čipka
|
o, Volgi...pohvalno...super
|
|
RE: Moram kar povedat... 27.1.2009 19:06:37
|
|
|
|
Aja1
|
Bravo.
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?