lea23 -> RE: Kdaj po nakupih? (28.1.2009 15:49:21)
|
jst sem kupovala čez celo nosečnost, vsak mesec malo. od večjih stvari pa najprej voziček in lupinico, potem naslednji mesec previjalno mizo, potem posteljico... oblačil sem kupila več kot preveč, ker sm kr stalno neki kupovala ( namesto da bi šla v trgovino s seznamom kaj potrebujem ). tistih drobnarij kot so odeje, dude, brisačke, vlažilni robčki.. tega sem vse kupila preveč, in ko sem hodila po trgovinah sem zravn kupovala kr še ene neumnosti kot ropotuljice, nogavičke, brizala za prve zobke.. skratka nisem se mogla upret. pa sej so bile to poceni stvari, po en euro, dva, tri, pet, ampak na koncu se mi je tolk nabralo enih drobnarij ki jih itak nismo rabili. če bi bila ponovno noseča, bi ( razen vozička, previjalna mize, posteljice in posteljnine ), vse stvari kupila po internetu po spletnih prodajah ( babycenter, pikapolonica, soncek ). vzela bi v roko seznam kaj vse potrebujem, in samo po internetu prečekirala cene, in tam kjer je najbolj ugodno bi naročila. tako bi kupila samo tisto kar potrebujem, in nebi spet po trgovinah nabirala neumnosti in vse tisto česar ne potrebujem.
|
|
|
|