KT in krvavitev (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

lelaval -> KT in krvavitev (26.1.2009 13:29:31)

Ker zaradi posledic porodov in določenih težav ne morem imet MV in ne mirene, sem se odločila, da še teh par let sproščeno sexsava, sem se odločila za KT. Jemljem jih od 1. dne M, ampak krvavim že celih 14 dni. A je to normalno?

Anonimen -> RE: KT in krvavitev (26.1.2009 13:36:47)

na začetku jemanja KT je to normalno.če pa bi to trajala 1 mesec al iveč,pa greš do G ki ti prepdiše druge KT

end1 -> RE: KT in krvavitev (26.1.2009 13:39:02)

ko sem jemala KT se mi je po drugi tableti krvavitev vstavla, jemala sem jih zvečer, tako da tretji dan nisem mela več M. az bi šla k G.

matejchy -> RE: KT in krvavitev (26.1.2009 14:00:11)

js sm mela še cel mesec krvavitve, samo ne tako močne, če en bo boljše pojdi k G.

lelaval -> RE: KT in krvavitev (26.1.2009 14:19:57)

js sm mela še cel mesec krvavitve, samo ne tako močne, če en bo boljše pojdi k G.

jaz sem prvi teden imela krvavitve -kot normalno M, ta drug teden pa res, da malo krvavim, a krvavitev je le- mam že puni kufer teh tamponov

Mina1 -> RE: KT in krvavitev (26.1.2009 14:53:41)

amm ja je normalno...

jst sem po dveh porodih takrat začela s KT Cilest, pa so bile prvotne preblage, saj sem non stop vmes krvavela, mesec za mesecem. G mi je predisal druge in rekel naj vztrajam, in res se je šele po petih mesecih vse uredilo.
Probaj druge in vztrajaj, jst imam po prvotnem Cilestu sedaj Femoden in je za zdaj ok vse.

matejchy -> RE: KT in krvavitev (26.1.2009 16:46:09)

IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

jaz sem prvi teden imela krvavitve -kot normalno M, ta drug teden pa res, da malo krvavim, a krvavitev je le- mam že puni kufer teh tamponov

Vem da je neprijetno, tud sama sm bila že jezna, ker se je tako dolgo vleklo, ampak nasljedni mesec ko sm dobila M je bilo vse vredi in kasnejših krvavitev ni bilo več.

lelaval -> RE: KT in krvavitev (26.1.2009 16:54:45)

Vem da je neprijetno, tud sama sm bila že jezna, ker se je tako dolgo vleklo, ampak nasljedni mesec ko sm dobila M je bilo vse vredi in kasnejših krvavitev ni bilo več.

No, vsaj še ena taka sotrpinka. Ampak mesec dni - saj bom počasi že imela naslednjo M. Pol pa res upam, da bo boljše. Hvala ti

matejchy -> RE: KT in krvavitev (26.1.2009 19:28:46)

No, vsaj še ena taka sotrpinka. Ampak mesec dni - saj bom počasi že imela naslednjo M. Pol pa res upam, da bo boljše. Hvala ti

no držim pesti da se ti vse uredi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

lelaval -> RE: KT in krvavitev (27.1.2009 10:08:42)

amm ja je normalno...

jst sem po dveh porodih takrat začela s KT Cilest, pa so bile prvotne preblage, saj sem non stop vmes krvavela, mesec za mesecem. G mi je predisal druge in rekel naj vztrajam, in res se je šele po petih mesecih vse uredilo.
Probaj druge in vztrajaj, jst imam po prvotnem Cilestu sedaj Femoden in je za zdaj ok vse.

Saj jaz imam tudi sedj Femoden - te so mi pred leti odgovarjala, pri vseh drugih pa sem imela težave. No, upam, da se čimprej vse normalizira.

Stran: [1]