Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali ima katera to kozmetiko? 26.1.2009 16:11:06
|
|
|
|
BUŠICA
|
sem si ravno to temo hotela odpret- si me prehitela . mene pa zanima naslednje- po tv-ju pravijo, da pošljejo 2 odtenka, na netu so tudi 2 slikice min. podloge (ne omenjajo 2 odtenkov), sestavine si oglejte tukaj- ne deluje! sicer je pa sheer cover stara zadeva, le da je zdaj prišla do nas. uporabljam že min. puder druge znamke in meni je všeč- izgled je resnično bolj naraven. prosim za info, če ga je že katera naročila.
|
|
|
|
RE: Ali ima katera to kozmetiko? 29.1.2009 13:28:28
|
|
|
|
BUŠICA
|
očitno je nima nobena.
|
|
|
|
RE: Ali ima katera to kozmetiko? 29.1.2009 20:15:56
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA očitno je nima nobena. Na najino žalost. Mene pa ful mika puder, če res tolk prekrije, ker imam brazgotine od mozoljev. Prvih 100 kupcev lahko izdelek vrne, ampak bom ziher 101. kupec...
|
RE: Ali ima katera to kozmetiko? 30.1.2009 12:42:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Jest sem naročila, pa naj bi dobila konec februarja, začetek marca, ker je vse razprodano Sem pa mislila, da bo že dons poštar prinesel Mi je pa všeč predstavitev, konec koncev pa ni tolk drago. Za kvaliteten puder (!? ki ravno tako zapaca pore kot poceni puder) daš skoraj toliko kot tu za cel komplet.
|
|
|
|
RE: Ali ima katera to kozmetiko? 30.1.2009 14:05:04
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH Jest sem naročila, pa naj bi dobila konec februarja, začetek marca, ker je vse razprodano Sem pa mislila, da bo že dons poštar prinesel Mi je pa všeč predstavitev, konec koncev pa ni tolk drago. Za kvaliteten puder (!? ki ravno tako zapaca pore kot poceni puder) daš skoraj toliko kot tu za cel komplet. . jaz bi npr. naročila sam puder, ker ostalega ne rabim. kateri kvalitetni puder pa stane 96eur? lancome stane nekaj čez 30 eur, pa tudi alima min. puder (orca) cca.35 eur. pa sta mi oba super.
|
|
|
|
RE: Ali ima katera to kozmetiko? 30.1.2009 20:04:48
|
|
|
|
rainbow
|
jaz imam tekoči puder od Clinique + v kamnu od Guerlain, pa še ne preseže te cifre. Imam pa tudi kožo od mozoljev. Ampak upam, da ti bo odgovarjalo
|
|
RE: Ali ima katera to kozmetiko? 31.1.2009 13:44:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Par izdelkov kozmetike Murad za nego in puder za čez, pa je tam tam.
|
|
|
|
RE: Ali ima katera to kozmetiko? 5.2.2009 17:38:34
|
|
|
|
Lu
|
Mislim da je tole totalni nateg za toliko denarja. Saj na ebayu dobiš isto stvar že za 40€. Premislite.
|
|
RE: Ali ima katera to kozmetiko? 8.2.2009 12:59:43
|
|
|
|
Pikicapokica6
|
Glede cene se strinjam - je res predrago!! Glede kvalitete - JE PA ZAKON Ker mi nagajajo hormončki zdaj med nosečnostjo, je to edina zadeva, ki jo moja koža prenaša. Res enkratno! Sicer sem na začetku uporabljala minerale od Essence, pri katerih me je motilo, da ni svetlejšega odtenka, potem pa sem čisto po naključju dobila možnost, da uporabljam tole od Sheer cover. PREVERJENO - ENKRATNO!! Rabiš malo vaje pri nanašanju in kombiniranju obeh odtenkov, da dobiš pravo barvo za svojo kožo, ampak se splača.
|
|
|
|
RE: Ali ima katera to kozmetiko? 8.2.2009 16:28:53
|
|
|
|
bumerang
|
Bejži no, a da je kvaliteten? Kdo je pa to rekel? Cena?
|
|
RE: Ali ima katera to kozmetiko? 8.2.2009 18:03:34
|
|
|
|
Pikicapokica6
|
Če paše na mojo kožo, če nimam reakcije (kot npr. dodatni mozolji) in glede na to, da je kljub svojim naravnim sestavinam zelo obstojna kozmetika, potem vsekakor je kvalitetna. Lahko povem, da imam zelo občutljivo kožo in sem sprobala že skorajda vse in je to po dolgem času edini izdelek, ki stanje moje kože izboljšuje, ne pa ravno obratno. Kar se pa tiče cene sem pa povedala svoje mnenje - PREDRAGO. In niti slučajno kvalitete ne primerjam s ceno, saj sem dolgo časa uporabljala minerale od Essence (tisti, ki pozna ta puder ve, da stane manj kot 3 €) in bila z njimi prav tako zadovoljna, le pravega odtenka zame ni bilo.
|
|
|
|
RE: Ali ima katera to kozmetiko? 8.2.2009 18:52:36
|
|
|
|
bumerang
|
Žal tvoja koža ne more biti merilo za kvalitetno kozmetiko! Že to, da na strani ni navedenih sestavin, na originalni strani pa so navedene kot glavne in aktivne ostale, je znak za to, da nekaj ni tako kot bi moralo biti. In glej, glej, podrobno iskanje pokaže, da so v sestavinah spustili ravno parabene. Kozmetika, ki vsebuje parabene, pa ni ne naravna ne dobra! Tole je sestava pudra, žal verjetno ne v INCI obliki, ker bi to sicer pisalo: Sheer Cover Finishing Powder: Mica, Corn Starch Modified, Oryza Sativa (Rice) Starch, Silica, Carum Petroselinum (Parsley) Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Althaea Officinalis Root Extract, Centaurea Cyanus Flower Extract, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Extract, Methylparaben Propylparaben. May Contain: Iron Oxides, CI77499. Pa še silicij vsebuje!
|
|
RE: Ali ima katera to kozmetiko? 9.2.2009 12:47:28
|
|
|
|
BUŠICA
|
bumerang, kje to vse stakneš? daj predlagaj kak naraven mineralni puder. trenutno imam tega od ALIMA. kje najdem sestavine?
|
|
|
|
RE: Ali ima katera to kozmetiko? 9.2.2009 14:04:17
|
|
|
|
bumerang
|
Ah kje le. Na njihovih straneh. In če ni zapisanih sestavin, tako kot bi morale biti, potem je logično, da nekaj ni tako kot bi moralo biti. Ker še vsak se rad pohvali s tem, kar prodaja (in skrije pod preprogo to, kar naj ne bi bilo videti). Z Alima pure imaš probleme? Katerega pa imaš? Sestavinsko je namreč ok.
|
|
RE: Ali ima katera to kozmetiko? 9.2.2009 14:32:26
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Z Alima pure imaš probleme? Katerega pa imaš? Sestavinsko je namreč ok. no to me je zanimalo-sestavinsko. imam tega ja Alima pure, ne vem pa če jih je več vrst...sem ful zadovoljna... hvala za link (pa ostale linke s drugih tem...), sem za dojenčka naročila Akamuti kopel..
|
|
|
|
RE: Ali ima katera to kozmetiko? 10.2.2009 15:12:07
|
|
|
|
Lunca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikicapokica6 Če paše na mojo kožo, če nimam reakcije (kot npr. dodatni mozolji) in glede na to, da je kljub svojim naravnim sestavinam zelo obstojna kozmetika, potem vsekakor je kvalitetna. Lahko povem, da imam zelo občutljivo kožo in sem sprobala že skorajda vse in je to po dolgem času edini izdelek, ki stanje moje kože izboljšuje, ne pa ravno obratno. Kar se pa tiče cene sem pa povedala svoje mnenje - PREDRAGO. In niti slučajno kvalitete ne primerjam s ceno, saj sem dolgo časa uporabljala minerale od Essence (tisti, ki pozna ta puder ve, da stane manj kot 3 €) in bila z njimi prav tako zadovoljna, le pravega odtenka zame ni bilo. Kje pa kupiš ta puder Essence?
|
|
|
|
RE: Ali ima katera to kozmetiko? 10.2.2009 18:39:33
|
|
|
|
Trish
|
Tale Sheer Cover naj kar imajo. Ima preveč 'nepotrebnih' sestavin. Da pa bi padali na pudre v stilu TopShpa, pa... No ja, vsak po svoje sicer. Imam pa mineralni puder (torej puder, ki vsebuje SAMO minerale), AlimaPure, zelo zadovoljna, prekrije super, drži cel dan. Pa odtenek sem lahko v živo izbrala in ne po TV, kjer lahko samo upam, da je resolucija okej, hehe :))
|
|
|
|
RE: Ali ima katera to kozmetiko? 10.2.2009 18:41:48
|
|
|
|
Trish
|
O Bušica, a ti sit udi na Alimi? Je fajn, ane? Sestavine imaš pa na škatlici napisane...
|
|
|
|
RE: Ali ima katera to kozmetiko? 10.2.2009 20:20:14
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Trish O Bušica, a ti sit udi na Alimi? Je fajn, ane? Sestavine imaš pa na škatlici napisane... tudi in sem ful zadovoljna! ne grem več na pudre iz tube.
|
|
|
|
RE: Ali ima katera to kozmetiko? 12.2.2009 18:24:03
|
|
|
|
SONČEK4
|
Ola! Sem se vam pravkar pridužla! Mene pa zanima kje se da kuputi AlimaPure?
|
|
|
|
RE: Ali ima katera to kozmetiko? 13.2.2009 11:06:10
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: SONČEK4 Ola! Sem se vam pravkar pridužla! Mene pa zanima kje se da kuputi AlimaPure? mene isto zanima
|
|
|
|
RE: Ali ima katera to kozmetiko? 15.2.2009 21:53:04
|
|
|
|
urška84
|
Kje pa kupiš ta puder Essence? IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1 V drogerijah Mueller. Je ena cenejših kozmetik, ampak ima nekater stvari prav fajne. Jaz imam ta puder in je zelo dober za svojo ceno. Je pa res, da bi tudi jaz rabila kaj svetlejšega (pa imam najsvetlejši odtenek!). Je v treh odtenkih. Link: http://www.essence.eu/sl/products/face/make-up.html (Puder PURE MINERAL)
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.