Otrdevanje trebuha v zgodnji nosečnosti... (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

nebo -> Otrdevanje trebuha v zgodnji nosečnosti... (26.1.2009 11:44:28)

Ojla,
razumem in poznam otrdevanje trebuha tam po 20 tednu (sama sem imela otrdevanje trebuha nekje od 5 meseca naprej v prvi nosečnosti), me pa zanima, če katera pozna otrdevanje prej.

Jaz sem noseča 13 tednov in imam vsake toliko ful trd splodnji del trebuha, zelo nisko spodaj, pri jajčnikih....kaj menite? Me naj to skrbi?

Anonimen -> RE: Otrdevanje trebuha v zgodnji nosečnosti... (26.1.2009 11:52:49)

upam, da ne, ker jaz imam tudi jaz zelo trd okrogel trebušček, tudi mišice v spodnjem delu trebuha me včasih bolijo [sm=smiley1.gif] mislim, da je ok.

mulan -> RE: Otrdevanje trebuha v zgodnji nosečnosti... (26.1.2009 12:23:34)

Če vam je kaj v tolažbo, sem imela v drugi nos. skoraj cel čas trd trebuh, še posebej, ko sem šla na sprehod s tamalo (že po dveh korakih), pa sem rodila 3 dni po pdp, brez težav. Samo tako navajena sem že bila na trdoto, da nisem niti vedela, kdaj seje začelo zares! Dobro, da se hodi na koncu na rdne kontrole... :)

manna -> RE: Otrdevanje trebuha v zgodnji nosečnosti... (26.1.2009 15:57:03)

Meni je Pušenjak rekel da je to otrdevanje maternice povsem normalno, da se pač votli organi tako obnašajo, ko se raztegujejo in rastejo...in da ni nič narobe, dokler ne čutiš bolečih krčev v kratkotrajnih razmakih (nekaj minut) kar bi pomenilo da so to popadki...

Stran: [1]