Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nosečnost in zeliščni napitek krvomočnice 26.1.2009 10:15:50
|
|
|
|
ledenka
|
ne. krvomočnico piješ za boljšo prekrvavitev in izboljšanje mat. sluznice, ko nastopi nosečnost, pa lahko povzroči celo obratni učinek od željenega.
|
|
RE: nosečnost in zeliščni napitek krvomočnice 26.1.2009 10:18:47
|
|
|
|
Argojuhica
|
Hvala ledenka:).
|
|
|
|
RE: nosečnost in zeliščni napitek krvomočnice 26.1.2009 10:26:12
|
|
|
|
sonček33
|
Župica moja draga, kako si? kaj se dogaja s teboj?
|
|
RE: nosečnost in zeliščni napitek krvomočnice 26.1.2009 11:05:20
|
|
|
|
Argojuhica
|
Ne vem še, kaj se dogaja. Moram počakati še kakšen dan. V četrtek naj ne bi prišla. Me pa zvija že četrti dan kot sto hudičev in zdaj, zdaj bo, a je ni. Sem delala včeraj test imena ne vem (tistega s srčkom), pa je pokazal zelo, zelo rahlo črtico 2-gi urin. Zvečer sem naredila še CB, pa ni bilo nič, 100-ti urin. Sončece ti si pa še vedno v enem kosu? Daj, daj... Kaj mislite, da je bilo prezgodaj za opravljanje testa, a si jaz samo domišljam?
|
|
|
|
RE: nosečnost in zeliščni napitek krvomočnice 26.1.2009 11:43:45
|
|
|
|
Nončika
|
kje se pa dobi ta čaj?
|
|
RE: nosečnost in zeliščni napitek krvomočnice 26.1.2009 11:44:10
|
|
|
|
Nončika
|
al napitek?
|
|
RE: nosečnost in zeliščni napitek krvomočnice 26.1.2009 11:47:44
|
|
|
|
ledenka
|
v Sanolaborju ali zeliščnih lekarnah, pa tudi pri kakšnih zeliščarjih dobiš tale čaj.
|
|
RE: nosečnost in zeliščni napitek krvomočnice 26.1.2009 11:59:17
|
|
|
|
Nončika
|
hvala, ti. Sanolabor mam najbližje.
|
|
RE: nosečnost in zeliščni napitek krvomočnice 26.1.2009 12:43:13
|
|
|
|
Majuska
|
V Sanolaborju nimajo krvomočnice. Dobi se jo v zeliščnih lekarnah, jaz sem jo kupila v Bazilici v Cityparku LJ. Sicer pa se v nosečnosti priporoča pitje čaja plahtice, v zadnjem mesecu pa malinov čaj.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?