NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.5 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

KMALU -> NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.5 (14.4.2005 21:11:21)

Vse kar si napisala girly in kar pravi Stripna, daje tudi mene. Samo jaz mislim, da ce si nosec, je vseeno malo drugace - da ni vse tako intenzivno...
Zakaj bi te ko si noces tiscalo na wc - na veliko potrebo, zakaj bi imel drisko, zakaj bi te vse bolelo??? Ko prihaja M je to razumljivo, ker ti pac telo "dela" M in zato se tako pocutimo. Ne vem pa zakaj bi bilo vse to, ce si nosec...
Zato tudi izgubljam upanje, ceprav imam se dva dni do M..
:(

Zmajevka -> NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.5 (14.4.2005 22:51:27)

Mene kar nekaj napenja, trebuh imam napihnjen. Obicajno bi morala danes ze imeti :hudicek:, vendar se bo zaradi Klomifena verjetno ciklus podaljsal.
Malo sicer upam, da se bo zeloooo podaljsal, tja do 9 mesecev, vendar dosedanje izkusnje so bile bolj slabe:
se pravi nula, niente, nada, zero...v letu in pol.
Ovulacijo sem imela sigurno kasneje kot pred 15 dnevi, ker sem bila na sredo pri G na UZ, ki je rekla domov in dva dni akcije, ker je videla dva folikla..
Tako je do neke mere normalno, da je se ni. To res ubija.
V sluzbi sem danes lajala na vse, ko me je kdo hotel kaj vprasati, sem ze vnaprej govorila "ne", ko so odprli usta. Le kako naj se jutri opravicim? Verjetno PMS. Pa sem drgac prjazna mladenka (kmalu 37).

Kako zelo si zelim, pa tudi vsem vam!!!
:nosecka::nosecka::nosecka:

Kmalu, srečno in veliko optimizma vsem nam in lepe :duda::duda::duda:

Zmajevka

Zmajevka -> NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.5 (15.4.2005 6:32:44)

Dobro jutro vsem!
Bazalna t. mi je malo padla, ampak samo na 36,6,
obicajno 36.8 ali 36.7, se vedno imam upanje, je
ponavadi bolj padla na dan m.,na 36.3.
Ciklus imam ponavadi na 27 dni, danes pa je ze 29 dan, vendar seveda klomifenski. Ce še danes in jutri ne bi bilo nic, bi se res ze veselila.
Kako pa pri vas, ki ne cakate?:miska::miska::miska:
LP Zmajevka

Maša26 -> NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.5 (15.4.2005 6:55:35)

Dobro jutro,

:)-a se lahko vmešam, čeprav ne čakam šele čez dober teden :)-

Zmajevka, a po klomifenu na bi se ciklus podaljšal? Jaz pa ravno ta ciklus (1. Klomifenski) pričakujem normalno (sicer se mi raztegne tudi do 40 in več)

Vsem, ki ne čakate že sedaj, pa želim, da je dejansko NE dočakate :miska::miska::miska:

Zmajevka -> NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.5 (15.4.2005 7:06:21)

Draga Masa, ali se bo podaljsal ali pa sem :nosecka::)-:)-:)-
Ker obicajno imam na 27 dni, zelo redno kot urca.
Danes pa tece 29. dan. Je pa par punc porocalo, da so imele daljsi cikluus, ne spomnim se natancno.
Mislim, da so pri meni tablete zavlekle ovulacijo - je bila kak dan kasneje kot ponavadi, tako da...
Zmajevka

Zmajevka -> NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.5 (15.4.2005 7:07:20)

Ce imas ponavadi na 40 dni, pa bi jaz rekla, da se ti bo tebi skrajsal!!! Imas prav.

mujcek -> NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.5 (15.4.2005 8:57:11)

jaz svoje M sploh nisem več dobila razen po dabrostonu. potem sem začela s klomifenom in sem jo dobila 31 dan :)

Glede driske in podobnega tiščanja pa to: lahko je tudi značilno za :nosecka:, pred nekaj dnevi me je tako dol tiščalo, obenem pa mi je še na bruhanje šlo; pa občasno so čisto isti občutki, kot hudi krči pri M:grrr:
Tako, da vse je mogoče...

girly -> NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.5 (15.4.2005 10:15:23)

hvala za upanje mujcek :)- .mene sicer da mesec še nič ne daje, čeprav jo pričakujem jutri al pa v nedeljo, tko da držte pesti punce, da je ne bo.

glede teh nosečniških znakov:sm na enmu forumu prebrala, kjer ginekologinja odgovarja, ona je rekla, da so simptomi na začetku :nosecka: podobni kot če dobiš :hudicek: , smao da je ni.

vsem ki je ne čakamo pa :rozica: in seveda :modri:

KMALU -> NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.5 (17.4.2005 11:20:39)

PUNCE!!! ZAMUJA MI EN DAN PA SEM VSA ZIVCNA. Ful me boli v trebuhu pa sem skoraj prepricana, da je PMS, ampak vseeno...

Kako pa ve? Je se katera na novo :nosecka: odkar so nam izklopili net za par dni?

girly -> NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.5 (17.4.2005 11:52:12)

men tud zamuja en dan.me je včeri zjutri full bolel trebuh in križ, tko da sm bla sigurna da bo pršla, ampak zlomek, nje od nikoder :)- tko da mam še upanje, da je tud ne bo :sloncek: in sm že srečka :nosecka:. če je dans ne bo, grem pa jutri po test, kr enostavno ne morem več čakat.pol pa je kokr je.

pa vsem :modri: želim

KMALU -> NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.5 (17.4.2005 11:54:48)

ok girly, drzim pesti da nama testa pokazeta :modri::roza:

girly -> NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.5 (17.4.2005 12:04:38)

ja ja ja :modri:, da bo veselje v hiši :)-:)-:)-:)-:)-

a še keri zamuja za en dan razen nama s kmalu? da bomo skupi ne čakale je in skupi delale test in se podpirale, jokale al pa se smejale.

ronni -> NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.5 (17.4.2005 12:35:16)

Končno spet nazaj-tako sem vas pogrešala,da sem nonstop gledala,kdaj nas bodo prklopl?!
Držim pesti za vaju, KMALU in girly!!!!!9nebesa
Da je le ne bo!!!!
Jaz jo ne čakam čez kakšne 3-5 dni!!!
Enkrat nam bo pa USPELO!!:bravo::bravo:
Drugače pa gre dragi jutr na pregled(nazadnje je dal spermo) in upam da bo vse OK. Saj je že dost, da imam jaz težave.
Pregled ima pri dr.Drobniču. Amogoče katera ve ,kako to poteka-ali je to samo razgovor ali še kaj drugega?
Saj veste, moški niso navajeni hoditi h G.,pa je mal treme. Jaz pa mu tud ne znam povedat.;)

Anitka -> NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.5 (17.4.2005 12:49:51)

Girly :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Kmalu :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Upam, da bomo seznamček nosečk pod črto razširili

:pika:

VITA74 -> NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.5 (17.4.2005 15:56:57)

Ojla punce :(( :(( :((
Mene pa je ta mesec presenetila in prišla ŽE 21 dan od prvega dne zadnje M:hudicek: Pa tako je nisem čakala naslednji teden......... Mater tako sem bila šokirana, nepripravljena, jezna, žalostna..... :grrr: :grrr: :(( :((
še zdej ne pridem k sebi... upam da me kratke počitnice čez teden dni spravijo pokonci...
Držim pesti za vas drage moje, ki š ene čakate...
LP :rozica:

emaa -> NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.5 (17.4.2005 16:56:04)

jaz sem jo pa točno dočakala, tako da grem 25.4. na laparo, jupiii!:bravo::bravo::bravo:

NMJ -> NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.5 (17.4.2005 17:30:47)

punce pozdravljene...girly in kmalu zelim, da zagledata :modri:
sama pa se pridruzujem vsem tistim, da konec tedna ne docakamo :hudicek: ampak, da koncno tudi me ze zagledamo tisti dve cudezni :modri:

lep dan :)

girly -> NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.5 (17.4.2005 17:57:50)

glavo pokonci blaboma, bomo pa zate drug mesec spet :miska: držal.enkrat pa ja bo,ni :hudicek:

NMJ: tebi pa tud :miska:, da konec tedna ne pride

pa hvala vsem,ki za naju s kmalu pestke držite.dejte še naprej :)-

Zmajevka -> NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.5 (17.4.2005 18:16:29)

Jaz sem danes ze stiri dni pozna z :hudicek:, ampak je vceraj bil test (tisti iz amerike zraven ovulacijskega v paketu) negativen. Niti sledu o drugi crtici, ceprav imam veliko domisljije.
Torej zdaj ne vem, ali je to zaradi Klomifena ali imam se upanje. Tudi BT se mi ne spusti, kot ponavadi na na dan m.
Kaj pravte na to?

Srecno!!!:miska::miska::miska:
Zmajevka

PiaM -> NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.5 (17.4.2005 18:36:33)

Vsem, ki ste dobile nezaželjeno :hudicek:, :((, držim pesti, da bo drug mesec :modri::roza:!!:miska:
Meni zamuja 3.dan, grem jutri po test, počakam do torka, pol pa da vidimo...:zmeden2:
Još.. imam take, da :love: samo za mano hodi...:)-:ups:, šraufa me pa čisto malo.:zmeden2:
Me 2 dni ni blo gor, pa vidim da nisem nič zamudila, ker je bil odklop RR:zmeden:.
Lep pozdrav vsem!:rozica:

KMALU -> NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.5 (17.4.2005 18:55:03)

Nekje sem brala da se npr. v sportni ekipi, kjer punce vsak dan skupaj trenirajo M uredi tako, da jo imajo skoraj vse na isti dan.. Ko sem tudi sama trenirala odbojko, se nam je to v resnici zgodilo.
Zdi se mi, da se to dogaja tudi tukaj :)-, saj vse NE cakamo ravno ta teden...
hecno a ne...

Drugace me pa ubija od bolecin - vsake toliko komaj naredim par korakov po stanovanju. To se mi se ni dogajalo. Test ( kot sem ze napisala ) tudi imam in kao cakam, da ga naredim jutri. Ne vem, ne vem. Mika me, da bi ga naredila danes - ko moz pride iz sluzbenega potovanja.
in imam eno vprasanje.
Baje ni dobro veliko piti preden naredimo test - koliko casa naj bom brez pijace, da urin ne bo preredek?

VITA74 -> NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.5 (17.4.2005 19:08:48)

Girly res ni vrag da tudi jaz končno dočakam dve :modri: tako kot vse čakajoče tukaj.........
KMALU jaz bi raje počakala do jutra, pa zvečer ne bi preveč pila, vsaj tako sem sama vedno delala, res pa da do jutra nisem ravno zdržala in sem test delala okrog 3 - 4 ure zjutraj :)-
Držim pestke za vas punnce zlate...drug mesec pa bomo spet za nas a ne.. :bravo:
Srčen pozdrav :rozica:

KMALU -> NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.5 (17.4.2005 19:10:58)

A ves da sem tudi sama razmisljala o temu, da bom sigurno ponoci vstala in ga sla delat... Ni sans, da zaspim... JOJ, kaj nam delajo ti nasi ( bodoci ):duda:

..:)-:)-:)-:)

VITA74 -> NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.5 (17.4.2005 19:18:14)

KMALU te čisto razumem :)- ko sem imela nazadnje :modri: sem mojga zbudila ob treh ponoči in sploh ni dojel..šele ko je zjutraj videl test v kopalnici je prišel k meni in jokal od sreče....in sedaj so me spet preplavili spomini sladki in grenki :((
Držite se drage moje....

tinkamiška -> NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.5 (17.4.2005 21:26:48)

Držim pesti za :modri::roza::miska::miska::miska:

Tinka

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>