Hope2 -> RE: nocno nespanje novorojencka... (26.1.2009 11:38:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: komarka KO praviš da ne zdrzi pri drugem-najbrz mu je pomeben tvoj vonj. Ena prijateljica mi je rekla, da je pri njih palilo, če je mož oblekel njeno majčko, ki je bila ze nošena(torej je dišala po njej in še po mleku). To pali tudi pri nas. Dala sem mu pidžamo, spodnjo majco k noseku ali pa sem si pleničko zavila okoli jošk in potem njemu za poušter. Včasih ko posteljino preoblečem pa si še mal posteljino zavijem okoli svoje kože[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Ampak zdaj se je že navadil tudi atija, ker se ob večerih veliko cartata in igrata. IZVIRNO SPOROČILO: komarka a ponoči ko je buden je čist tema in tišina podnevi pa hrup in svetloba? Ne vem kdaj začne to palit, al ze takoj al pri mal večjem dojenčku..ampak menda je zlo pomebno da podnevi nima "idelanih" pogojev za spanje in tako loči dnevni počitek od nočnega. Mi smo od prvega dne tako prakticirali. Podnevi spi na svetlem, v dnevni, kjer gori TV, s epogovarjamo z normalnim glasom, pes laja, kdo se zadere, lonci ropotajo..... ponoči spi v temi, noben se ne pogovarja, mu ne pojem, dojim v čisti tišini, če je le možno ne previjam, če pa že moram, pa brez luči.
|
|
|
|