Freycha
|
ej s temi kravželčki si nismo čist na jasnem... enkrat je full skravžlana, drugič pa ima čisto ravne lase ne vem... ko ji bodo malo zrastli, bomo videli. Je pa res, da ima sicer mehke, a precej štrenaste lase, ki pa so menda (tko so mi povedali) značilni za kravžlaste...... bomo videli. Thja, veš iz teh učk večkrat veje zloba, kot pa milost zato takrat, ko me res tako milo pogleda vem, da me res rabi Samo, da ne bo začela izkoriščati ajvy jaz pa Dito full spodbujam k samostojnosti. Se že zna sama obut, oblečt (ok, ne glih, da bi šla tako ven, ampak ji pa že lepo rata), vse hoče sama, sama, sama.... sicer je problem, ko jaz določim, da nečesa ne more sama, ampak mi je pa všeč, da ni taka, da bi se me držala za krilo in čakala name. Je pa tudi res, da je sama taka. Če ne bi bila, bi jo težko prepričala, naj se sama nauči obuti čevelj pri 18m...... mah men so tile otroc vedno bolj luštni. Sej je res, da drži pregovor: mali otroci, mali problemi, veliki otroci, veliki problemi, samo s temi velikimi problemi znam bolje delati, bolj jih razumem, lažje se poistovetim..... meni je res vedno bolj luštno
|