kapica -> RE: Julijke2007- 2.del (1.3.2009 14:20:55)
|
Uh, mi smo tud tak uzival vcaj zunaj, cel popoldan. Pa danes gremo tud, ko se Dino zbudi. Morem priznat, da noci so spet porazne, je bilo kratko veselje. Pa Dino se se vedno bzuja po 2-3krat in tako dolgo caka, dokler ne pridem v sobo in ga pomirim. Sem rekla, da danes je gotovo, ker mu nic ne manjka, dudo je imel pri sebi, pa vseeno je sitnaril. Tako da ga pustim. No, vsaj spal je do 6.30h. Punce, a je imel kateri od vasih otrockov probleme z ekstremno suho kozo? Ker ne vem vec kaj naj... Kremo Linola fett, porabim eno tubo v enem tednu, ce ne se vec. In to samo za obrazek. Ko Niasa na previjalni slecem, mu namazem obraz na debelo, ko je oblecen, morem spet namazat, ker je obraz ze suh. Ima skoz mal povecano temp., verjetno od zobkov in zato mu kozo se bolj izsusi. P mi je zadnjic predlagala kortizon kremo, pa sem rekla da ne rabimo, ampak mislim da bom mogla it po recept, ker ga tudi zeloo srbi. Posledicno je tud cel pokrampan po obrazu. Seveda ima rokavicke, ampak mu jih tud mal slecem, da se igra z igracko in v tem casu se pokrampa da ne mores verjet. A imate se kak drug predlog, kako naj mu pomagam?
|
|
|
|