|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
7.10.2009 8:15:50   
anja7
Ojla!

Vidm, da se pogovarjate o zobkih. Nam še zobozdravnica ni nč omenla teh zalivk, sam se bom pa kr odločla zanje. k sem bla jaz mejhna, tega še niso prou pogosto počel, tko da za to moja mami sploh ni vedla. Je pa to sigurn fajn, k mam dva sodelovca, k mata pri 33 letih vsak po eno al dve plombici.

user posted image user posted image user posted image user posted image  te so pa za vse naše najmlajše, k jim rastejo prvi zobki.

Pr nas pa tilen še zmer tlač vse v usta-no zdej je spet začel. Zgleda da se bo s petkami začel neki dogajat.
Kako je pa pr vaših "tavelkih" - julijskih 07 s petkami mislm?

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
7.10.2009 8:27:40   
zvesta
Izak ima spodnje petke samo na enem, zunanjem robu zunaj.... in tako že ene 3 mesece. O zgornjih ni ne duha ne sluha. In o spodnji levi dvojki tudi ni sledi. Je zobozdravnica rekla, da je najverjetneje sploh ne bo. user posted image

Se pa naš zadnjih 14 dni spet pospešeno slini, tako da mu kar po bradi teče.

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
7.10.2009 9:08:26   
Freycha
dobro jutro..... sem prebrala, pa vidim, da ste pri zobeh, ki je ravno pri nas doma aktualna tema. Dita ima že en teden tečnobo na sporedu, zdej smo ugotovili, da ji očitno petke izraščajo. To bo spet dolgotrajen proces, pa očitno boleč.... mah, bomo že user posted image se tolažim s tem, da bomo vse skupaj le 1x dajali čez, pa sem takoj dobre volje user posted image user posted image

V glavnem, kar se zalivk tiče, se tudi strinjam z madejko, da ne dajajo tega samo otrokom, kjer je doma higiena problem. Predvsem se mi zdi pomembno kvaliteta zoba, seveda tudi kvaliteta čiščenja in prehranjevalne navade. Naša cukra praktično ne vidi, ker je na vse alergična in res nimamo problemov (zaenkrat in trkam) z zobmi, dočim ima kolegica, ki ima malenkost starejšega fantka full probleme s tamalim, ker mu sicer zelo natančno in pogosto umiva zobke, ampak se že prve rjeva oz. črne lise kažejo.....

V glavnem, mi imamo posvetovalnico nekje na tri do 6m. Ne naroči, ti moraš potem sam poklicat..... verjetno bom zdaj enkrat poklicala, da bi šli na pregled, tudi da pregleda petke, če res ven rinejo, pa pogovorili se bomo o zalivkah.....

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
7.10.2009 9:54:05   
bačko
Joj punce midve se bova tudi mogle z Žano naročiti na kontrolo.Groza kako sem pozabljiva.user posted image Bom še danes poklicala.Me je kar sram.
In kako ste drugač kaj?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
7.10.2009 12:02:44   
madejka
Jutro!

Glede zobkov: Maj ima že vse mlečne zobkeuser posted image Za petke sploh vedli nismo, kdaj so zrasliuser posted image
Tobija se pa slini ko polž pa panično si vse v usta tiši... zobkov pa še od nikoder... bogec maliuser posted image

O Freycha kje mi ti hodiš??? Že zdrava?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
7.10.2009 12:09:08   
bačko
Žana ima tudi že vse zobke.user posted image
No pa sem se prijavila na en teden brezplačnega hujšanja z programom Linea snella.Upam da bom zadovoljna.Če bo v enem tednu res kaj delovalo bom nadaljevala.
No Lora pa panča.Sva bile vzunaj in potem je šele doma zaspala.Jo bom mogla dati že v športni del vozička.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
7.10.2009 12:16:40   
baja*
dan...

mi smo bolj tako tako... moja mama je mela dans nesrečouser posted image en kreten ji je pripeljal nasproti na njenem voznem pasu, bedakuser posted image  mama je zavila na pločnik, da se mu je izognila, on je pa spizdil, prasec frdaman. hb ji nič ni! mater, kako se zadnje čase dogaja na naših cestahuser posted image  katastrofa! skrajni čas, da se nekaj ukrene!
in kot da to ni dosti, je včeraj mama zvedla, da ima osteoporozouser posted image upam, da še ni kašna hujša faza, ma še ene preiskave. no na mamografiji pa je blo vse okuser posted image
z mojo babico je vse slabšeuser posted image  samo še leži, govorit skor ne more več, poje par žličk hrane na dan, pa še tisto ponavadi zbruhauser posted image  grozno je to gledatuser posted image  meni že tak na psiho seče, da se mi bo vtrgalo glih zaj...
se pa ob takih dogodkih še bolj zamislim, kak smo lahko srečni, da imamo zdrave otroke!!!!!!!

neki čudni cajti...user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
7.10.2009 12:38:10   
madejka
Baja user posted image user posted image user posted image

Midva sva se z dragim glih včeraj pogovarjala o tem, kako srečo imamo, da imamo zdrave otroke! Je od kolega novorojenček v Lj v bolnici, ker ima luknjico v požiralniku pa kar vsak dan slišimo kakšno takšno novičkouser posted image
Imamo pa tudi mi staro mamo (od dragega babico) v bolnici, kjer še samo leži, priključena na vse možne cevke, od sonde za hranjenje do katetrauser posted image Res so neki čudni časi...
Drži se babika... zarad otročkov!user posted image

Bačko kakšno pa je to hujšanje?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
7.10.2009 12:58:09   
bačko
Madejka poglej tukaj na njihovi strani.Mene že nekaj časa mika pa se nikakor nisem mogla odločiti.Ko pa je bilo na RR nagradna igra sem se prijavila samo nisem bila izžrebana sem pa dobial en teden brezplačnega poskusa.
http://www.lineasnella.si/?nsclid=Aie_h5QZiKTT3KbRJHoLRAg

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
7.10.2009 12:58:47   
bačko
Baja upam da je vse uredu s tvojo mamo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
7.10.2009 14:18:50   
pupi
Baja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zobki, ja naša Naja ma pa spodnjo D štirko, zdaj se ji že dvojka in trojka barvata, pigmenitrane zaradi preveč železa v slini, kaj pa bote na to rekle, valda me je skoraj šlagiralo ko sem vidla potemnjene barve ampak pravi zobozdravnica, da če bomo fajn drgnili, da bo šlo dol. Ampak naš dragi otrok pri umivanju zob zeeeeeeeeeeeeeloooooooooo trpi in mamo prave vojne in oba z mojim živčne fašema poleg ne samo jaz, še dragi!!!! vse pesmice, črveke, gnile zobeke smo že oblubli oz. izpeli pa je še vseeno vojna. Mamo 20.10 preventivni zob. kabinet, pa da vidimo kaj bomo tam zvedli novega. Glede zalivk pa zdaj prvič čujem da jih odrasli tudi lahko imajo, ko sem jaz moji zobozdravnici to omenla, me je samo čudno gledla, da to pa se ja samo otrokom delauser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
7.10.2009 14:22:03   
madejka
Pupi saj jaz sem jih dobila takoj ko mi je zob zrasel... torej še kot otrok. Na modrostnih jih pa valda nimamuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
7.10.2009 14:29:56   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Pupi saj jaz sem jih dobila takoj ko mi je zob zrasel... torej še kot otrok. Na modrostnih jih pa valda nimamuser posted image

Aja, ti ko maš idelane zobe, kaj idelane to je že kičasto user posted image

Pozabla sem še napisat, da Naja ma že petke vse veni, ne vem kdaj so prišle ven. Pa genov za dobre zobe tudi nima kje za pobrat, ker moj ma katstrofalne zobe, no jaz pa sem nekje povprečna user posted image !!!!!! Čohamo jih, kake pa bomo meli zobe, pa se bo višja sila odločla user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
7.10.2009 14:44:14   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Aja, ti ko maš idelane zobe, kaj idelane to je že kičasto user posted image

Nisem prav ziher, da je to kompliment, ampak hvalauser posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
7.10.2009 15:10:09   
Freycha
ajvy nekaj zate http://24ur.com/ekskluziv/glasba/ekskluzivno-tarja-prvi-operni-glas-metala.html

user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
7.10.2009 20:37:16   
madejka
Tak, dečica spi... kaj bi pa dans počela? hmmmm....

Morm napisat... smo bli dans z mojimi pubeci na obisku pri Pupi in Naji in je blo super ful finouser posted image user posted image Pupi, daj kako slikco gor! Ostale pa na moj mail! Cukra mala....

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
7.10.2009 22:57:31   
pupi
Madejka komentar na tvoje zobe je bil kompliment, da ne bo dvomov slučajno!!! user posted image  Če ne veš kaj bi nocoj delala pa kar tukaj z nami klepetaj, saj pa poglej kaka gužva je posti kar letijo user posted image user posted image user posted image .

Slikica....

user posted image

Naja je tu še najboljše izpadla, je non stop nekaj mrdala user posted image .

One slike s kamere pa drugič, ok? Preveč kablovjauser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
8.10.2009 6:10:58   
zvesta
Jutro...

Sem pokonci že pol noči. Je Izak začel ponoči kašljat kot stari ded in se sploh ne ustavi. Sva pokonci vsaj že kako uro in jaz kuham že drugo rundo čebulnega sirupa.

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
8.10.2009 6:13:50   
bačko
Jutro!
Žana je tudi že okoli 3 ure začela jokati pa še zdaj ne vem zakaj.Sploh ni hotela spati.Vsako uro se je zbujala.Ali je to mogoče zaradi vrtca?

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
8.10.2009 6:18:42   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Jutro!
Žana je tudi že okoli 3 ure začela jokati pa še zdaj ne vem zakaj.Sploh ni hotela spati.Vsako uro se je zbujala.Ali je to mogoče zaradi vrtca?

bačko, možno, da je stiska zaradi vrtca, možen je že vpliv minule polne lune....ali pa kar nekaj v zraku....

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
8.10.2009 7:21:08   
bačko
Bomo videli kako bo to noč.Se mi prav smili.Pa sva jo oba spraševala kaj ji je pa ni hotela nič povedati.
Zvesta kako pa se ti počutiš?
Ajvy kako ste?Ste kaj bolje?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
8.10.2009 9:39:00   
zvesta
bačko, kar dobro sem.... noge počasi okrevajo, sem pa že sita te bolniške in zaprtega prostora...

Izak je ostal doma,.... sedaj kaka, kašlja pa tako, da me je kar groza....

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
8.10.2009 10:32:15   
madejka
Joj Maj se je tud celo noč zbujal, ker je imel zabasan nosuser posted image Tobija se je pa že ob polnoči zbudiluser posted image Sem mu dala flašo pa je spal 4 ureuser posted image user posted image Pol pa seveda naprej zizal na uro in poluser posted image Mi je že smešno to... na vedno krajši čas je... na koncu bo še samo na joški viseluser posted image

Iiiiiii pupi kak so lepi... zdaj še en/ena manjkauser posted image Ponovimo vajo čez kaka dva mescauser posted image

Zvesta verjamem, da si že sita.... saj bouser posted image

Bačko pri nas tud pride vsake tolko taka noč ko samo joka nekaj, pa ne vemo zakaj. Tud sam po moje ne ve, kaj mu je...user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
8.10.2009 21:01:32   
Ajvy
oi...Tisa je bolna....vnetje ušes, pa laringitis.....

tko mal na hitr...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
9.10.2009 6:33:51   
bačko
Jutro!
Ajvy boga Tisa!user posted image user posted image user posted image user posted image Kakšni so znaki laringitisa?
Žana tudi teče iz noska in danes se je ponovno zbudila okoli 4.50 in jo moj čisto znoru.Sem šla k njej in sem se k njej v pojsteljo ulegla in sva potem še malo skupaj pančali.Prav smili se mi.Upam da jo bo to kmalu minilo.
Lora pa je pridna punca.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?