Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: baby bonus za mame in malčke 9.2.2009 23:11:53
caligula
kaja02---jaz sem jih danes s5 klicala in tko nadrla da so rekli da mi še danes pošljejo priporočeno in da lahko dobim večje plenice torej 4ko, ker moj ima nekaj zaloge trojke in bi šle plenice v nič, če bi premajhne dobila. čakam pa že skor 3 mesece! jajula...sej lahko na moje stroške, pa brez znamke vržež v nabiralnik pa potem meni zaračunajo ko mi prinese poštarca :D
RE: baby bonus za mame in malčke 11.2.2009 14:02:05
m@j@
jaz pa podarim: - demeter-soya alive sojin napitek - Nuk verižica za dudo - Weleda negovalno olje za otroke iz ognijča - Weleda negovalna krema za otroke - Higienski robčki proti hemeroidom - Afrodita krema proti strijam - Baja žabe za otroke na naramnice - Canpol Podložen slinček - Brita vodni filter
RE: baby bonus za mame in malčke 17.2.2009 17:51:22
caligula
jaz bi tud popust za baby love rabla :D pa za hipp tudi
kvaačka hvala za bone podarim: - 3x pambers newborn - 1x fitoval proti izpadanju las - 1x album 100 fotografij - 1x knjiga Naš malček - 1x popust ob nakupu kengurujčka v trgovini chicco - 1x popust ob nakupu gugalnika v trgovini chicco
RE: baby bonus za mame in malčke 22.3.2009 14:59:24
_sanja_*
Nestle alete kašica 4m+ Milupa mlečno žitna kašica Demeter sojin napitek Humana voda za otroke Hipp čaj 4m+ Hipp kašica 4m+ Nuk steklenička račji kljun 6m+ Nuk silikonska duda vel.2 Nuk verižica za dudo Pampers active baby plenice Pampers naturals čist. robčki Bubchen zaščitna krema Solea baby univerzalna krema Weleda negovalno olje Weleda negovalna krema Higienski robčki proti hemoroidom Afrodita krema proti strijam 2x Fitoval šampon Oral B zobna ščetka Baja žabe za otroke Frosch tekoči detergent za pranje perila Persil Sensitive tekoči pralni prašek Foto knjiga Album za 180 fotografij Otroška knjiga - komplet 4 živalske sestavljanke Granovita laneno seme Omega 3 sirup, Medex Blažilna krema za bradavice Avent + gratis via posodica in duda Pampers newborn plenice Podarim omenjene bone. Vnovčljivi so do 31.3.2009. Če ima katera Babylove popust viška, bom zelo vesela. Nam namreč pride precej prav, ker uporabljamo Babylove mleko in pleničke. No, pa tudi če ga nimate, lahko bone ravno tako dobite, ker jih ne rabim. Javite na ZS.
RE: baby bonus za mame in malčke 25.3.2009 21:21:29
cgorjanc
Če slučajno še katera potrebuje bone DM mi jih je še tudi kr nekaj ostalo (do 31.3) in sicer chicco -blazinice za dojke 2x hipp.čaj za dojenje 2x pampers newborn planičke3x bubchen-hladilno mazilo 3x cik cak vata3x to.to-krp.za umivanje1x hipp-kašica 2x hipp-mlečna kaša 2x knjiga-naš malček1x sensodyne-3x fitoval-šampon proti izp.las balea-ognj.krema2x afrodita-dnevna ali nočna krema always album foto knjiga brita-maxtra filter za vrč 3x lenor-mehč.3x celoten program tosama --25% celoten program curaprox -25% cel.prog.hipp -25%
vadba nos. v vodi atlantis 10% nakup chicco kengeruja -20% chicco gigalnik-20%
RE: baby bonus za mame in malčke 25.3.2009 22:48:17
caligula
chicco -blazinice za dojke 2x hipp.čaj za dojenje 2x pampers newborn planičke3x bubchen-hladilno mazilo 3x cik cak vata3x to.to-krp.za umivanje1x hipp-kašica 2x hipp-mlečna kaša 2x knjiga-naš malček1x ZA SONČNI ŽAREK UPORABNICO REZERVIRAJ PROSIM ČE LAHKO DOKLER NE VIDI SAMA IN SE TI OGLASI, LAHKO TI PA JAZ POSREDUJEM NASLOV NJEN fitoval-šampon proti izp.las balea-ognj.krema2x afrodita-dnevna ali nočna krema always album foto knjiga brita-maxtra filter za vrč 3x lenor-mehč.3x celoten program tosama --25% celoten program curaprox -25% cel.prog.hipp -25%
RE: baby bonus za mame in malčke 26.3.2009 9:25:15
cgorjanc
IZVIRNO SPOROČILO: cgorjanc
Če slučajno še katera potrebuje bone DM mi jih je še tudi kr nekaj ostalo (do 31.3) in sicer chicco -blazinice za dojke 2x hipp.čaj za dojenje 2x pampers newborn planičke3x bubchen-hladilno mazilo 3x
knjiga-naš malček1x fitoval-šampon proti izp.las balea-ognj.krema2x afrodita-dnevna ali nočna krema album brita-maxtra filter za vrč 3x lenor-mehč.3x celoten program curaprox -25%
vadba nos. v vodi atlantis 10% nakup chicco kengeruja -20% chicco gigalnik-20%