Tunizija (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

soraia -> Tunizija (25.1.2009 18:11:18)

Pozdravljeni,

prosila bi za kakršne koli informacije glede Tunizije, kateri hotel, hrana, kako ste se imeli....!

Predvsem me zanimajo izkušnje tistih, ki so v tej državi dopustovali z malčki!

mayci -> RE: Tunizija (25.1.2009 22:13:47)

Mi smo bili lansko leto na Djerbi s triletnikom, pa smo se imeli čudovito. Bili smo v hotelu Vincci Alkantara. Osebje zelo prijazno, imajo zelo radi otroke. Hrana odlična, morje toplo, plaža en velikanski peskovnik. Tudi dolžina leta je za otroke čist v redu, v dobrih dveh uricah si tam.
Mi smo bili zelo zadovoljni in upam, da bomo letos spet kam poleteli.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

AKP -> RE: Tunizija (26.1.2009 8:49:59)

Mi smo bili lani v Hammametu v hotelu Rio el Kebir in smo bili ful zadovoljni. V hotelu je bilo ogromno otrok od 2 mesečnih dojenčkov do večjih. Je bilo fajn poskrbljeno za njih in so se animatorji ful trudili in igrali z njimi. 

bilbo -> RE: Tunizija (26.1.2009 17:57:15)

lani bili v RIU Imperial Marhaba 5*, Port El Kantaoui, z otrokom 1,5 leta
Vse ok, samo polno  meduz - Port El Kantaoui

Ančka 123 -> RE: Tunizija (30.1.2009 20:07:09)

Mi smo bili lani v Diani Rimel in je bilo super[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], naša punca je bila stara 5 let. Vsi smo zelo uživali. Sobe velike in čiste, bazen kar velik, morje zelo toplo brez nadležne trave kar pa je baje slabost hotela Sidi Monsur,tam so je lani imeli kar nekaj. Hrane pa tudi na izbiro, tak da res nemoreš ostati lačen. Vsi smo prestali brez prebavnih motenj.

Sedaj pa še imam jaz nekaj vprašanj. Ali pozna katera hotel El Mouradi Selima***, na celini in pa na Djerbi hotel El Mouradi Djerba Menzel****. Vse informacije dobrodošle.
Če ne bo prevelike krize, se vračamo v Tunizijo, na Djerbo ali pa na celino.

soraia -> RE: Tunizija (30.1.2009 22:31:53)

hvala, hvala, smo se že prijavili in gremo v juniju za 2 tedna.

MLADAMAMICA -> RE: Tunizija (3.2.2009 9:46:47)

preko katere agencije pa?

soraia -> RE: Tunizija (4.2.2009 20:28:54)

mi gremo z guletom.

S* -> RE: Tunizija (7.2.2009 9:53:28)

Tudi mi smo bili z Guletom v Riu par el kabir in smo bili zadovoljni prav z vsem.

tofsi -> RE: Tunizija (8.2.2009 18:42:17)

Bili smo v klubu Selima v Monastirju. Hrana je ok. Čistoča tak -tak, ne pričakujte preveč saj ima ***. To ni hotel ampak so bungalovi. Do plaže je kar daleč, saj je okrog kompleksa mreža in je samo en vhod na plažo. Veliko je animacije za otroke. Na bazenu kar gužva, če hočeš dobit senco.

Stran: [1]