Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kamp SAN POLO - COLONE, BALE 22.4.2009 12:04:20
|
|
|
|
NevenkaP
|
San Polo je čisto ok za otroke, brez skrbi. Meni je sicer v Colonah bolj všeč, ampak ok, stvar okusa. Tudi ta kamp je fajn, pa bolj urejen od Colon je, kar večini ustreza. Se pa strinjam s tabo, čim manj ljudem je všeč, boljše je
< Sporočilo je popravil Admin -- 23.4.2009 21:31:39 >
|
|
|
|
RE: kamp SAN POLO - COLONE, BALE 22.4.2009 14:03:15
|
|
|
|
Uspešno
|
Ne, saj Colone je tudi kul. Samo mi nismo imeli kaj dosti izbora, saj za klimo v prikolici rabimo elektriko. Colone je nima, bratski kamp S. Polo pa.
|
|
|
|
RE: kamp SAN POLO - COLONE, BALE 23.4.2009 22:43:16
|
|
|
|
Yurka
|
Pozdravljene, kaj pa mobilne hišice v kampu San Polo? So v senci ali na čistini? Po mapi sklepam, da je samo ena, ki je malo oddaljena od drugih, v senci. Mi namreč nismo zelo navdušeni nad vročino in pripeko.
|
|
|
|
RE: kamp SAN POLO - COLONE, BALE 23.8.2009 22:17:52
|
|
|
|
katipi
|
Obudimo malo spet to temo. Tisti, ki ste bili letos, je kaj novega? Ima kdo izkušnje tam v posezoni (septembra)?Potrebujem za ta kamp evro priključek?
|
|
|
|
RE: kamp SAN POLO - COLONE, BALE 23.8.2009 22:39:18
|
|
|
|
darja72
|
Evro priključek potrebujete. Tele mobilke so pa res z izjemo ene, vse na soncu. Mi smo bili letos prvič v San Polu, tako, da o novostih ne morem poročati. Aja, pa dva mini otroška placa za igranje imajo (peskovnik+tobogan+gugalnica). Pa ob obali so večinoma pavšalisti, tako, da na kuhanje ob otroški igri na obali lahko kar pozabiš.
< Sporočilo je popravil darja72 -- 23.8.2009 22:44:32 >
|
|
RE: kamp SAN POLO - COLONE, BALE 24.8.2009 13:52:06
|
|
|
|
katipi
|
Darja72, je res tako polno čisto ob obali?! Misliš, da se tudi septembra ne bo nič spraznilo? Je druga vrsta še blizu morja? Se dobi evro priključek na recepciji ali ga moramo imeti s seboj? Uh, sem firbčna...
|
|
|
|
RE: kamp SAN POLO - COLONE, BALE 24.8.2009 14:35:21
|
|
|
|
darja72
|
Evro priključek se je takrat dalo kupiti na recepciji. Kar se tiče prve in druge vrsta...kamp je bolj "divje" narave, tako, da niti ornk razparceliran ni. Najbrž se motim, ampak placi ob morju so večinoma oddani za vekomaj. Saj tako zgleda.
< Sporočilo je popravil darja72 -- 24.8.2009 14:40:31 >
|
|
RE: kamp SAN POLO - COLONE, BALE 13.4.2010 17:16:23
|
|
|
|
makka
|
Pozravljeni, letos smo se oločili za kampiranje v Colone. Dobila sva povlšal čisto ob morju 1 vrsta. Na novo so naredili parcele zasadili živo mejo in posdili travo. Posod so priključki za elektriko in vodo samo za odpadno vodo niso naredili jaška škoda. Komaj čakam 1 Majske počitnice.
|
|
|
|
RE: kamp SAN POLO - COLONE, BALE 7.5.2010 15:54:27
|
|
|
|
smatejas
|
Tudi mi smo letos prvič...prva vrsta...imamo vse kar rabimo. Nam je super. Všeč nam je, da ni preveč skomercializirano. Prvomajske so bile Super! Komaj čakamo naslednji vikend!!!
|
|
RE: kamp SAN POLO - COLONE, BALE 25.5.2010 8:42:20
|
|
|
|
tisa80
|
Mi imamo tudi prikolico v Colone in moram reči ja res so se potrudili,samo prostore so pa zmanjšali oz parcele čisto na minimum. Se bomo že navadili! Ko se srečava bova spile eno kavo te povabim
|
|
|
|
RE: kamp SAN POLO - COLONE, BALE 26.5.2010 11:44:32
|
|
|
|
makka
|
Mi smo mal poširl del prcele s škarpo oz. so jo delovci. No kavo častim na prceli C062. se vidimo
|
|
|
|
RE: kamp SAN POLO - COLONE, BALE 31.10.2010 14:48:36
|
|
|
|
čupi
|
No, me veseli, da so tudi taki, ki imajo radi manj komercialne kampe. Tudi mi gremo naslednje leto v Colone. Iščemo mir, odklop,čim manj gužve. Po opisu zgleda ta kamp pravi za nas. Me pa samo zanima kaj to pomeni, ko nekateri pišejo da so same skale in kamni. Jaz prav to ščem. Ali je voda takoj globoka za plavat ali se pobijaš 50 m, da lahko zaplavaš? Pa še, ali je voda večinoma čista?Na netu so vse slike tako lepe, me zanima ali je v resnici tako in ali res ni gužve?Najlepša hvala še za kakšno vašo slikico.
|
|
|
|
RE: kamp SAN POLO - COLONE, BALE 1.11.2010 21:25:37
|
|
|
|
tisa80
|
Me veseli, da si se odločila za Colone potem se drugo leto vidimo.Kot si spraševala ti lahko povem ,da je voda zelo čista,skale sicer so vendar so nekje bolj ploščate,da se lahko normalno "zlekneš",nekje pa so res ostre nekje pa so tudi kamenčki .Kar se tiče poti v vodo včasih zna biti malcee zoprno a si hitro najdeš svoj vhod tako da ni panike.Jaz imam 3,5 letnega otroka pa je skale že čisto osvojiv,na začetku je bilo malce neprijetnosti ker ni znal pravilno stopat a je hito pogruntal način hoje po skalah in nima več nobenih problemov.Za otroke je tu pravi raj ker je svoboda ,veliko je otrok in ima že svoje prijatelje .Mi tudi letos prodajamo prikolico ,tako če jo rabite ali jo kdo drug potrebuje mi javite.
|
|
|
partner pri porodujana kAli je bil oče vašega otroka z vami pri porodu?da (
80%)
ne (
20%)
Število vseh glasov: 1281Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!