Pat74 -> RE: kamp SAN POLO - COLONE, BALE (14.4.2009 4:19:13)
|
Mi smo lansko leto preživeli 14 dni v tem kampu, in sicer v šotoru, na parceli brez elektrike, z 2 punčkama, starima 3 in 7 let. Sploh ni bilo nobenih problemov. Kamp so zrihtali, zato je tudi dražji, kot je bil - ni več robinzonski, bilo je veliko družin, z malimi otroki, še dojenčki, ker je še vedno cenovno ugoden v prim. z drugimi kampi. Tudi izbiraš lahko med različnimi parcelami, z ali brez elektrike, imajo tudi mobilne hiške. Kar se tiče plaže - imajo tudi primerno za otroke, in sicer z igriščem in bifejem, kjer lahko otroci dobijo sladoled, odrasli pa kaj drugega. Pri recepciji kampa je trgovina in trafika, kjer dobiš kar veliko stvari - meni se trgovina ni zdela kaj dražja od trgovine v samih Balah (v mestu!) - čeprav se za večje nakupe bolj splača it tja, ker imajo več reči. V Balah imajo tudi picerijo - pica sicer ni več tako dobra, kot je bila včasih, drugače je pa v starem mestnem jedru kar nekaj restavracij, kjer lahko dobro in poceni ješ - sploh tisti, ki imate radi kakšne ribe ali kalamare, pa palačinke so tudi super. Bojazen, da ni v bližini zdr. doma, je pa tudi odveč - mi smo pred leti z našo punčko, ko je bila stara 2 leti in jo je ožgala meduza po ritki šli v Rovinj, kjer smo takoj prišli na vrsto, navkljub prazniku - bil je 15. 8.
|
|
|
|