Gina
|
NO, ste me sprovocirale, da sem ga šla ta hip še enkrat na ponev vreči, ker sem pred tem to storila le enkrat, pa se ne spomnim več, kaj sem gor delala, da preverim še enkrat, kaj se z njim dogaja med peko. Aja, doma nimam nekega junk olja, ampak ekološko kokosovo olje cobio s certifikatom, najbrž enakega kot Klavdija (zelen napis - dve zeleni in bela barva nalepke, bel pokrovček, prozorna plastika embalaža), ki ima še dolg rok uporabe in je bil hranjen pri sobni tem., kakor tudi piše na embalaži, da je primerno. Torej ko ga daš v ponev gret, se v resnici prav nič ne obarva, samo izgleda tako, ker se dimi in smrdi. Najbrž me je dimljenje zmotilo, da sem mislila, da spremeni barvo, ampak morda pa res spremeni, ko gre za hrano v stiku z oljem, pojma nimam. Bom še probala kaj uporabljat, če pravite, da je tako fajn. Samo za cvrenje ga pa ne bom, ker se dimi in mi to res ni apetitlih.
|