Prijateljica Aljča!! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Sulfinija -> Prijateljica Aljča!! (14.4.2005 17:10:25)

Iskrena hvala tudi tebi draga prijateljica Alja za vse tvoje vzpodbudne besede in,da si tudi ti danes zame,za naju držala velike pesti.

Ne poznave se prav dolgo,vendar sva prijateljici.Res tisti pravi prijateljici.Vse skrivnosti si deliva.Si edina prijateljica s katero se lahko iskreno pogovorih o svoji žalosti,svoji želji po svoji pikici,...Moje misli včasih begajo sem ter tja,vendar so sedaj našle pravo mesto,da sem spoznala tebe draga preijateljica Alja,ki mi stojiš ob strani.Ne vem pri tebi nekaj najdem tolažbo,iskrenost,...Prosim te negujve to najino prijateljstvo in to zavedno tudi,ko bove v objemu ponovno držale vsaka svojo majhno dišečo štručko in bove obe ponosni mamici!

Draga prijateljica še enkrat in tisoč krat najlepša ti hvala za vse besede,ki mi jih kdaj izrečeš.

Prijateljica Mojca,ki bo čez dva tedna vesela srečka nosečka!!!

Mojca

aljča -> Prijateljica Aljča!! (14.4.2005 19:47:10)

Ojejjjjjjjj sem pravkar priletela na net pa me je skor fršlok.Mooooooooooooooooooojjjjjjccccccccccaaaaaaaaaaa
meni je:ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups:,sem pa zelo vesela, da sem v tvojem klubu prijateljic.Prijateljstvo je nekaj najlepšega,kar si lahko prijatelja dasta.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:sem za to:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
l.p.Alja:metulj::metulj:

Stran: [1]