odhod v službo - kako so se odzvali (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


arijana.. -> odhod v službo - kako so se odzvali (14.4.2005 17:09:12)

Ana je stara sicer šele 8 mesecev, vendar se moja porodniška počasi zaključuje. Po eni strani se veselim odhoda v službo, ker začenjam na novo, delala bom tisto, kar sem si vedno želela... po drugi strani pa mi je hudo, ker bova ločeni vsaj 8 ur dnevno. Za varstvo je poskrbljeno,tudi uvajalne ločitve dobro prenese. Glede na to, da bo več kot polovico časa z njo mož, bi ne smelo biti preveč hudo.
Pa vendar. Je bilo pri vas hudo? Ne samo ta malim tudi vam?
Lp.




BokiMB -> odhod v službo - kako so se odzvali (14.4.2005 17:55:57)

Ravno pred dvema dnevoma sem začela delati - tudi v novi službi, mali je spremembo sprejel brez problemov, jaz pa tudi.
Star je dobrih 13 mesecev.

Sprva je kazalo, da bom šla delat, še preden je dopolnil 10 mesecev, takrat pa me je kar stiskalo, kako bo, saj je bil še precej bolj nesamostojen, nihče drug ga ni mogel nahranit, ker je jedel d
samo, če sem ga hranila jaz, ni znal zaspati brez dojenja...

Okrog enega leta starosti pa se mi zdi, da je malček že precej bolj samostojen, če ga le znaš prej na to navajat, pustit drugim, da večkrat prevamejo skrb zanj...

Mojega čuva moja mama. Že prej sem ga večkrat puščala pri njej, da sta "trenirala".





Anonimen -> odhod v službo - kako so se odzvali (14.4.2005 20:36:05)

Pri nas je bilo tako, da ga je moja mami hodila k mnei domov varovat. Spomnim se, kako sem prve dneve in tedne hitela iz službe in komaj čakala, da ga vidim. On pa me ni šmirglal. Pa ne da bi bil kaj užaljen, čisto preprosto mu je bilo vseeno, če me ni.




Anonimen -> odhod v službo - kako so se odzvali (14.4.2005 20:38:14)

samo firbec - kako pa to da greš že delat? a sta z možem vzela deljeno porodniško??

lp, lara




ZARA -> odhod v službo - kako so se odzvali (14.4.2005 20:38:24)

Ojej,pri nas bi blo 100 procentov ISTO !!!
Sploh ne ve da kam grem...ne mors verjet :((!




Anonimen -> odhod v službo - kako so se odzvali (14.4.2005 20:44:44)

naša je stara 9 mescov, pa jo včasih pustim pri babici če mam kak opravek, tut že po cele dneve me ni blo, pa ji je kratko malo vseen a sm js tm al pa ne. če me ni pa k pridem se me razveseli za par sekund pol pa naprej dela kar je že prej. :zmeden:

lp, lara




m21 -> odhod v službo - kako so se odzvali (15.4.2005 1:48:08)

delam tri dni, mali v varstvu kar ok, še celo zaspi brez problema, čeprav je do zdaj samo na moji zizi zaspal. Popoldan je pa groza, nikamor ne smem it, še vedno gre k vsakemu, samo, da me vidi. Ponoči že prej nismo spali, sedaj pa se dere že od 11h!!! NIti ziza ne pomaga. Dobr da je ati v sluzbi, mami pa RR.




BARBARA R. -> odhod v službo - kako so se odzvali (15.4.2005 7:15:25)

Jaz od njenega osmega meseca hodim na 14 dni v službo za 5 ur.Običajno jo čuva ena ali druga teta.Nikoli nobenih težav.Tudi nobenega pretiranega veselja ne ob moji vrnitvi.Ta teden pa se me je ob prihodu prijela kot klop.Še posode mi ni pustila pomiti po kosilu...Očitno se že bolje zaveda kdo sem in zakaj se gre.Težko je reči v naprej.Otroci se razvijajo s pospešeno hitrostjo in niso vsi enaki.

Uspešno odvajanje vsem!¨

:muca:




Anonimen -> odhod v službo - kako so se odzvali (15.4.2005 8:46:21)

Čuvata jo moja starša in smo bili že takrat sosedje (zdaj zaradi zidave skupaj živimo), tako, da ju je res dobro poznala in ni bilo nobenih težav. Brez jokca.

No, jokec je bil ampak moj. Še danes mi je hudo ko grem.




a.jda -> odhod v službo - kako so se odzvali (17.4.2005 22:20:12)

Tudi mene že stiska pri srcu. Mala stara1 leto, jaz pa čez 3 tedne v službo. Začenjam na novo, tko da bo veliko učenja in raznih seminarjev. Ne vem kako bo. Pri 8 mesecih bi jo težko pustila sam, pri 1 letu se pa že vse obrne. Punca je že dosti bol samostojna, tudi je že vse sorte, ker je več zobkov. So počasi rastli, zdaj je bolje. Ni kaj, delat je treba.




Stran: [1]