Vgnezdena krvavitev (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

baby23 -> Vgnezdena krvavitev (14.4.2005 15:09:58)

Mene pa nekaj zanima :)

Ali je možno, da imaš na dan ko bi moral dobit M vgnezdeno krvavitev, pa čeprav si nekaj dni prej celo malo krvavel.

Meni se je namreč zgodilo, da sem 4 dni pred M rahlo krvavela oziroma sem imela 2 dni roza rjav izcedek; na dan ko bi morala dobit M pa ko sem šla lulat in sem se obrisala so bile na papirju so bile kapljice krvi. To je bilo vse. Ali je možno, da je šlo za vgnedzitveno krvavitev???
Aja, pa moj ciklus je reden, na 28 dni.

Lp:rozica:

Urša -> Vgnezdena krvavitev (14.4.2005 17:54:57)

Je možno. Upam, da ti je uspelo in si srečka :nosecka:!

baby23 -> Vgnezdena krvavitev (14.4.2005 22:19:00)

JOj, punce, kaj se je meni danes zgodilo, ko sem prišla domov. Zgodba je naslednja:

zjutraj ob 6.30 ko sem vstala sem naredila test CB. Ker mi takoj ni pokazal nič, sem si sicer mislila da pač nisem :nosecka: oziroma da sem ga naredila prekmalu.
KO sem prišla ob 16.00 uri domov pa sem zagledala +.
Navpična črta je bila sicer bolj rahla, pa vendar dobro vidna. Jaz res upam, da to ni le lažen alarm, ker se že počutim kot čisto prava :nosecka: !!

Jutri zjutraj bom naredila še en test, upam da rata.

Lahko noč! :rozica:

tasja23 -> Vgnezdena krvavitev (15.4.2005 9:23:20)

Alo baby!!
......midve sva pa obe na .... 23 ;)
Srčno upam za tebe, da si res:nosecka:
če si zagledala +, pol je pa že to to :bravo:
kdaj si pa imela zadnjo M?! in kdaj si naredila test?!

Jaz sem jo imela 20.3. in bi morala dobiti ta vikend M.
A že lahko naredim test?!
Sem namreč že tud ful nestrpna, nimam pa nobenih posebnih znakov, kot to, da me tu in tam kaj pikne v trebuhu in križu. Jaz pa sem imela rahlo roza-rjav (ampak res zelo mal) izcedek 7 dni po ovulaciji in upam, da je bila to vgnezditev :zmeden:
sedaj pa še nič ne kravavim.... me je pa začelo grlo bolet, sam to najbrž nima veze, itak sem ful dovzetna za to grlo :(

Hvala za odgovor in javi, če si naredila ponoven test!

LP, iz Žalca T23 :rozica:

natja_ -> Vgnezdena krvavitev (15.4.2005 9:39:35)

baby23 - res ti nočem pokvariti veselja, vendar CB ni več uporaben po nevem ali 10 ali 15 min. Tako da, če si ga gledala kasneje, ni več aktualno, pa če je še 10 +.
Vendar ti kljub vsemu želim to, kar si želiš sama...

srečno - natja :sloncek:

Rozalija -> Vgnezdena krvavitev (15.4.2005 10:19:14)

baby po moje tud to ni 100%, ker če ne pokaže v parih min, pol lahko pokaže slona al pa kaj druzga čez 3 ure. Bo treba še en test narest.

Tasja, jaz sem delala test pred M pa ni pokazal nič, po M pa je, tako da pač počakaj še kakšen dan. enim pokaže par dni prej, drugim pa ne.

baby23 -> Vgnezdena krvavitev (18.4.2005 8:19:34)

Zadnjo M sem imela 12.3.

UPam da nama je uspelo; poročaj!!:bravo:

držim pesti:rozica:

rdečelaska19 -> RE: Vgnezdena krvavitev (13.7.2008 17:19:43)

čao!

mene pa zanima,če je katera dobila rjavkast izcedek-ki je bil zelo slab(videla sem ga samo na wc papirju in malo na vložku) in sicer se mi je to zgodilo po jemanju tab.Primolut nor (za prestavitev men.)?
p.s.ali je verjetnost, da sem:)

upam

divans1 -> RE: Vgnezdena krvavitev (13.7.2008 18:10:00)

Baby23, test je veljaven samo 15 min ko ga narediš, karkoli se ti potem pojavi, ne velja več. Torej ponovi še en test in kar se ti bo pojavilo v parih minutah velja, potem pa ga vrzi v smeti!!!

Stran: [1]