Mišni -> RE: likalnik za lase (24.1.2009 21:18:30)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_ To se sliši ravno tako, kot da bi jih ona zažgala? Ali pa da je zajebala kaj pri barvanju? A če jih na krtačo sušiš je pa OK, al so vseeno skrepani? Ne, saj ni problem, da so skrepani, taki so že od nekdaj. Če si jih npr. ne stegnem in dam kakšno peno gor, imam kot bi imela trajno. Samo mi je grdo to. Pa drugi dan so potem eni taki napol stegnjeni kravžlji, kot bi bili lasje prepogneni ene parkrat. Če pa se mi med sušenjem s fenom pač stegnejo, so pa skrepani. Tak naraven las, kot Nicole pri Ein bischen frieden, če se spomniš. Če se mi na zraku sišijo, je pa sploh groza. So kar vodoravno že od glave. Problem je, da so prav zažgani. Prav posamezen pramenček las je skravžlan na konicah in to kakšnih 5 cm, bi rekla. In sem tudi jaz najprej mislila, da mi jih je frizerska zažgala z enim starinskim likalnikom, ampak frfru mi je zdaj, od poletja do danes, moraš že ves presrasti, pa je še skozi na koncu zažgan. Frfru je zažgan kakšen centimeter. Ma prav čudno je vse skupaj. Se pa moram zdaj likat, da lasje niso videti zažgani. Ker tisto"zažganino" zlikam, pa je. Dokler proč ne popadajo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|