|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   S kom nakopujete ?
14.4.2005 14:50:50   
Meggi
Fajn je če greš s frendico, a jaz ugotavljam, da sedaj v nosečnosti mi paše kar sami. Sem sitna, pa si rada mir vzamem, če že sploh grem v take projekte. Me more res kar volja držat ( pa seveda denarnica).

Neposredna povezava do sporočila: 1
   S kom nakopujete ?
14.4.2005 14:52:15   
JASNA D
Najraje sama samcata, pa da imam veliko časa na razpolago. Vsi ostali so mi odveč, ker imam občutek, da me priganjajo...

Jasna

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   S kom nakopujete ?
14.4.2005 14:59:00   
Anonimen
Jaz najraje med službo ven skočim, če le lahko. Sicer pa najpogosteje z mojim siamskim dvojčkom, čeprav nikakor ne rada.

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   S kom nakopujete ?
14.4.2005 15:12:03   
Čiračara
Uffff včasih sama, velikokrat pa me spremlja možek , ki ima neverjetno potrpljenje za hodit po trgovinah:love::love:..Kaj češ, pač oba rada nakupujema:)-

LP

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   S kom nakopujete ?
14.4.2005 15:41:15   
Gina
Kaj je že to, nakupovanje brez otrok zraven?:zmeden2:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   S kom nakopujete ?
14.4.2005 15:58:06   
baguSka
S svojo senco.;)

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   S kom nakopujete ?
14.4.2005 16:18:17   
tesa
NAkupovanje:zmeden2:
Samo še fasunga pa rajcanje o notranji opremi hiše:(
Kdaj bo spet posijal sonček, da grem spet v tisto pravo nakupovanje; za svoj užitek:((

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   S kom nakopujete ?
14.4.2005 16:20:56   
frutka_
Najraje s polno denarnico keša in neomejenim limitom na kartici...hahaha...ampak tega ni!

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   S kom nakopujete ?
14.4.2005 16:28:40   
baguSka
točn zato sm tud jst napisala da samo s svojo
senco - denarnice pa kartice sploh nimam, kaj
šele da bi mela poune.:(

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   S kom nakopujete ?
14.4.2005 16:33:45   
frutka_
Baguska morda bi se zadovoljila le s polno denarnico pa kartico pustila doma???

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   S kom nakopujete ?
14.4.2005 18:46:52   
Anonimen
Oj.pravkar sem se vrnila s šopinga za našo:duda:.Sem v 31t in že tako sitna sama sebi,da sem danes spokala tastarejšo:miska: in sva šle na pohod.Zapravile kup denarja za vse 3.Najraje nakupujem z njo,ker vse zbere ona.Jaz ji samo povem,če je OK ali ne.

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   S kom nakopujete ?
14.4.2005 18:53:48   
Pupica
Midva greva kar skupaj z mojmu :love: in :duda:.
tako je najbolj pestro, pa še nič ne pozabim:)-:)-:)-:)-Si moj :love:vse na pamet zapomni:)

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   S kom nakopujete ?
14.4.2005 18:56:26   
baguSka
Hehe frutka al eno al pa drugo.. Vsaj neki :zmeden:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   S kom nakopujete ?
14.4.2005 19:04:53   
Primoza
Odkar so otroci sam.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   S kom nakopujete ?
14.4.2005 19:42:39   
Anonimen
Sama grede iz službe. Skupaj sva šla samo ene dvakrat, pa še to je bilo preveč. rada grem tudi z Ano, če nimam veliko in greva bolj zaradi tega, da spoznava svet.

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   S kom nakopujete ?
14.4.2005 20:23:00   
babylove
Z mojim malim repkom. On gre z mano povsod - v trgovino, k ginekologu, ... Jaz pa mu vrnem uslugo in ga k pediatru spremljam, pa ko si gre plenice kupit, grem tudi zraven ;).

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   S kom nakopujete ?
14.4.2005 20:49:48   
zoya_
Jaz rada z mojim kopujem, ker me kdaj v kakšno stvar prepriča in potem vidim, da je res dobr, da sem kupila. ;) Pa še dober okus ima. :)-

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   S kom nakopujete ?
14.4.2005 20:50:06   
HuAnita
Sama, aaaah, kje so tisti časi, ko sem blodila vse popoldne po štacunah, pa kupovala zase, pa velikokrat tudi nič kupila;)

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   S kom nakopujete ?
14.4.2005 20:51:28   
NinKa
Od kar imam mojega :love: z njim. S prijateljicami nisem imela nikoli navade, ker imamo prevec različne stile in poglede na cote. Pa smo enkrat šle skupaj, pa smo se totalno skregale in od takrat hodimo same.

Od kar pa imava škratka pa se odpeljeva na Štajersko, pustima tamalega pri babici in v šoping. Navadno kar v Avstrijo. In to lahko traja in traja in traja...dobro da na eni kartici limit ddddoooooosssssssstttttt viiisok. Ok, je pa tut res, da greva cote kupovat 2-3 x na leto.

Navadne tedenske nakupe pa opravi moj :love: raje sam, ker pravi, da če grem jaz zraven je račun cca. 30% višji. On pač kupi kaj napišem na listek.

Sicer pa odkrito priznam, da šoping v LJ sploh ni veselje, ampak sam en stres. Če greš v center ni parkinga. V Cityparku in BTC ju je permanetno taka gužva...ne hvala.

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   S kom nakopujete ?
14.4.2005 21:33:17   
saba01
Sj ne bote verjele js grem pa najraje z taščo , pa skoraj nič ne zapravim:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   S kom nakopujete ?
14.4.2005 22:05:39   
kimi
Vzamem prijateljico, mami ali pa od fanta sestrično. Fanta ne maram ker je tečen in ne mara po tgovinah hodit:( čeprav imam zelo rada njegove nasvete

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   S kom nakopujete ?
15.4.2005 9:36:48   
kalimero
sama!

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?