povišani trombociti (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


papir -> povišani trombociti (24.1.2009 14:07:24)

pozdravček! moja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] je stara 6,5 meseca.pred 14 dnevi smo imeli odvzem krvi.izvidi so bili še kar v redu,razen trombocitov,ki so bili 640(normalna vrednost nekaj čez 300).
smo bili pri pediatrinji,rekla da to pri otrocih ni nič hudega,in nam dala listek za ponovni laboratorij.včeraj smo šli spet in je bila vrednost 540.kri so ji pa vzeli iz prstka.
me pa zanima ali ima kdo kakšne izkušnje z povišanimi trombociti in ali je kaj nevarno.
zdaj pa na drugo vprašanje.jeva že gh .mleka drugače več noče edino ko zaspi ji ga malo dam.do 5 meseca sva prespale celo noč.zaspala je okoli osmih ,pol devetih in spala do šestih pol sedmih.zaj se pa prebujamo po 4-5 krat na noč.pa včasih še 2x je ponoči.kaj mi svetujete??
najlepša hvala vsem za odgovore.




botrca -> RE: povišani trombociti (24.1.2009 18:16:28)

Glede trombocitov ti ne znam pomagat, glede nespanja pa je mogoče, da jo zobeki mantrajo ali pa ji je mogoče vroče, jo zebe, rabi tvojo bližino, je žejna, lačna...ugibam, ker jim do 18. leta vedno nekaj manjka in teh faz je nešteto.




radika -> RE: povišani trombociti (24.1.2009 19:36:32)

papir, pri nas je isto. stari bomo 6.5 mesecev in se prav tako ponoči prebujamo. prej smo jedli dvakrat na noč sedaj pa tudi 4-5. jo skušam najprej zadovoljiti s čajem, jo potolažiti, ko se začne jokat ,pa enkrat mi rata drugič ne. tut sama ne vem kako bi jo odvadila od nočnih obrokov.
veš kaj me še zanima, kako to, da ste imeli že pregled krvi? a jo nimajo pri 9 mesecih? lep pozdrav




Stran: [1]