steklokeramična plošča (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

vija vaja -> steklokeramična plošča (24.1.2009 8:33:28)

Vprašanje za tiste, ki imate steklokeramične plošče z tisto aluminijasto obrobo okoli. A se vam tam notr nabira umazanija al jo je enostavno očištit (če naprimer skipi juha[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image])

Meni osebno se veliko lepša zdi tista brez roba-tudi funkcijsko, sam imam občutek, da je ta rob tudi kao neka zaščita, da ne poči. Se motim?

lotoska -> RE: steklokeramična plošča (24.1.2009 10:47:27)

Jo imam brez roba, ker je tudi meni bolj všeč in v 4 letih ni nič počilo.

Pikapolonica_ -> RE: steklokeramična plošča (24.1.2009 10:49:53)

Rob za steklokeramično pomojem nič ne pomeni, glede pokanja in to, pomojem je zato, če se recimo kaj polije - skipi, da ne steče vse preko.

rija -> RE: steklokeramična plošča (24.1.2009 10:56:25)

brez roba, mi je lepše in je zaenkrat vse ok.

LoCa -> RE: steklokeramična plošča (24.1.2009 12:34:11)

js imam z robom. ma ne razumem problema, ker ko jo čistim še z unim čistilom, pač še s palčo za uha grem okoli (če se mi da ) in je rešeno.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (24.1.2009 15:00:09)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (24.1.2009 15:16:23)

naja2 -> RE: steklokeramična plošča (25.1.2009 19:04:22)

KO sta mami in sestra kupovali indukcijsko ploščo (že kar nekaj let nazaj) se sicer bolj slabo spomnim, da je bil razlog da sta vzeli s srebrnim robom. Mislim, da če se slučajno kaj polije ter če rob stekla udariš z kakšnim loncem se alhko okruši. Mislim, da bi ti kakšna dobra prodajalka znala svetovati podobno. 

Bojana82 -> RE: steklokeramična plošča (2.2.2009 19:54:23)

Jaz jo imam z robom in jo vedno očistim brez problema.....tudi, če moj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] kuha....

Ulaa -> RE: steklokeramična plošča (2.2.2009 21:02:16)

Jaz jo imam z robom, da se ne polije in da ne bi pocila. Aja imam pa indukcijo, in se mi niti ne prijema ce ze kaj skipi, pa tudi rob se da scistit.

zmajaz -> RE: steklokeramična plošča (2.2.2009 21:28:43)

Jaz jo imam z robom in se brez problema čisti. Meni je z robom lepša, drugače pa mi je bilo rečeno, ko sem jo kupovala, da imajo te z robom senzor, ki izklopi ploščo, če kaj kipi. Ne bom zdaj trdila, da imajo to vse plošče z robom - moja vsekakor ima.

end1 -> RE: steklokeramična plošča (2.2.2009 22:28:01)

IZVIRNO SPOROČILO: lotoska

tudi jaz in mi je super

Natyy -> RE: steklokeramična plošča (3.2.2009 6:52:26)

IZVIRNO SPOROČILO: end1

IZVIRNO SPOROČILO: lotoska

tudi jaz in mi je super

Enako imam jo 6 let. letos pa bom menjala z indukcijsko. ko sem spraševala prodajalke sem dobila odgovor, da je to zaščita proti lomljenu.
Mi ni všeč in zato bo tudi indukcijska brez tega roba.

ellie -> RE: steklokeramična plošča (4.2.2009 13:48:13)

Meni je bila z robom bolj všeč in sem se pač odločila za nakup takšne. Nikoli se nič ne nabira...se rob tesno prilega plošči...tako da niti ni možno, da bi steklo kaj spodaj. Sicer je Miele...ne vem, kako imajo druge znamke to porihtano.

Pri kolegih imajo brez roba...in se svinjarija konkretno nabira pod robom...med ploščo in kuhinskim pultom.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.2.2009 13:50:41)

zmajči25 -> RE: steklokeramična plošča (4.2.2009 16:53:05)

Mi imamo steklokeramično ploščo brez roba, ker nam tisti rob ni bil všeč in se mi nič nikjer ne nabira [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] 

Stran: [1]