noče jesti (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

tasa 23 -> noče jesti (23.1.2009 20:59:33)

naš jan je pa pred dvema dnevoma dobil prvi zobek, in sploh noče jesti gh, da o mleku sploh ne govorim, spije ga samo še ponoči, ko napol spi, tudi jogurteali skutice, ki jih je prej z užitkom pojedel zavrača, star je pa 7 mesecev. Kaj naj naredim?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Ali je še pri kateri, podobno

Taula -> RE: noče jesti (23.1.2009 21:47:20)

To je normalno ker ga boli. Poskušaj mu 'dati čimveč mleka, magari ponoči. Je drugače normalno rejen..se pravi, se je prej dovolj redil?

tasa 23 -> RE: noče jesti (23.1.2009 22:00:05)

ja, sedaj ima 8 kg in bo 26-tega star sedem mesecev, mleka pa noče in tako mu ga v spanju dam zvečer preden grem spat in ponoči ko se začne premetavat, sam spije ga če se ne prebudi, če pa se je pa vse zaman

botrca -> RE: noče jesti (23.1.2009 22:05:06)

Kaj naj ti rečem kot da je to eno od številnih obdobij v otrokovem življenju. Minilo bo.

andrejkam -> RE: noče jesti (24.1.2009 10:59:27)

Moj je prebolel virozo in sedaj žlice noče niti videt. Poje malo sira in rozin, kar lahko da sam v usta, jaz mu ne morem dati nič. Vse je prej lepo jedel, ne vem, kako bo naprej, upam, da bosta z žlico spet prijatelja. No, ima pa 9 m in 8 kg, pa je p rekla, da je še vedno ok.
Tudi jaz ne vem, kaj naj naredim, ampak mislim, da bo že jedel tako kot prej, ko bo spet čisto zdrav

cupacups -> RE: noče jesti (24.1.2009 11:34:01)

boli ga, kot je ena napisala
calgel- namazi pa potem probaj ponudit, mogoce bo pomagal

Stran: [1]