|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KAKO S ČISTILI?
14.4.2005 12:40:17   
NINA78
Kot sem že pisala sem v 15. TN.
Zanima me ali pri čiščenju stanovanja (hiše) normalno uporabljate vsa čistila.
Problem se mi zdi predvsem pri čiščenju kopalnice, WCja. Jaz sicer to normalno čistim kot prej, ampak ker sem čitala, da moraš bit previden s čistili, me zanima kaj vi pravite na to?
Ali ste kaj posebej pozorne na to katera čistila rabite ali pa se pač ne sekirate še za to.
HVALA. Nina. :zmeden::zmeden::zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   KAKO S ČISTILI?
14.4.2005 12:43:19   
ery
Da ne odpiram nove teme, bi vas tukaj vprašala, kako čistite laminat? Oziroma s čim?

Prosim, ker še nimam izkušenj s tem.
Aja-pa recimo, če ostanejo kaki flekci, s čim jih spravite stran?

Hvala punce!

ery

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   KAKO S ČISTILI?
14.4.2005 12:45:18   
Tricia
Jst sem uporabljala ista čistila in nič manj kot prej. Ne bi vedela, da bi to kaj škodilo :duda:. Pri meni ni.

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   KAKO S ČISTILI?
14.4.2005 13:13:40   
babylove
Vem samo, da ni fino vdihavat kakšnih hlapov, kar je sicer logično. Kakšen bencin recimo, pa aceton. Za manikerke je recimo malo nerodno poklic opravljat v nosečnosti. Doma pa menda nimate takšne krize, da bi redno čistila s tovrstnimi zadevami.

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   KAKO S ČISTILI?
14.4.2005 13:19:41   
cmokec
Tudi jaz uporabljam ista čistila in to brez rokavic, ker z njimi nisem navajena in me motijo. Edino pečice pa res neb šla čistit, ker je tista pena tako agresivna in pušča polno hlapov.

Ery, za laminat uporabljam čistilo Emsal za laminat. Meni je dober.

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   KAKO S ČISTILI?
14.4.2005 13:42:18   
bambi
Jaz pa pri vsem uporabljam rokavice, ker sem jih že prej, zaradi izsušene kože na rokah..... Sedaj pa jih uporabljam tudi ko si lupim oranžo..... saj vem da preitravam, ampak vseeno se raje zaščitim in svojo :duda:.

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   KAKO S ČISTILI?
14.4.2005 15:15:59   
Gina
Jaz imam taka ne preveč agresivna čistila, pa tudi ne letam skozi okrog s cunjo v roki. Med vsemi nosečnostmi sem jih uporabljala (čistila namreč). Rokavic pa ne prenašam. Izogibala sem se kloru (kadar smo proti plesni špricali ali mazali!).
Laminat umijem kar z vodo in malo čistila, potem pa čez premažem z leskom za laminat (ne vem, kako se imenuje).

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   KAKO S ČISTILI?
15.4.2005 7:25:04   
ery
GINA in kako se reče temu mazilu za lesk za laminat? A je potem kaj flekast?

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   KAKO S ČISTILI?
15.4.2005 7:28:24   
Olivija
Enostavno, WC čisti moj fant, že od nekdaj. Če pa uporabljam kakšno hudo čitstilo npr. proti plesni, dam pa tudi, če nisem noseča rokavice gor.

LP

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   KAKO S ČISTILI?
15.4.2005 8:30:37   
Gina
Evo, sem šla po čistilo in prepisujem: Pronto, cera veloce - čistilo za parket in laminat (imam oboje doma, pa da ni treba dveh čistil in je res za oboje fajn). Je pa kar drag, ampak so vsaj rezultati, ker moj parket je kar star, no laminat ni star, ampak oboje se sveti, flekasto pa ni nič.

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   KAKO S ČISTILI?
15.4.2005 8:43:23   
ery
Gina, hvala za te informacije.... A veš, da ga bom šla danes kupit, da danes ali jutri to sprobam...
Zdaj imam čistilo od Emsala, tako kot Cmokec, pa bi res nekaj sprobala, da se posveti...

Lep vikend!!!

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   KAKO S ČISTILI?
15.4.2005 10:24:48   
Rozalija
Jaz sem uporabljala ista čistila, le pečice mi fant ni pustil čistiti ker je ful agresivno in ne vem če je ok za mulca. Pa jo je on.

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?