Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Bi pa vseeno dodala, da so dostikrat te oddaje prav zanmive, ker so tematske - torej ne nabijajo samo turbofolka in Wernerja, ampak prestavljajo različne dejavnosti (ples, domača obrt, tuje pisave, tuji jeziki, poklici, glasbila itd.), tako da zna biti kar zanimivo (enkrat je ena Kitajka pela eno slo narodno pesem ). Saške in Wernerja se iz te oddaje niti ne spomnim, se pa spomnim 6pack čukurja, pa Alye, pa še marsikaterega drugega slo pevca. In kaj? To otroke (0-6 let) blazno fascinira al kaj? Ne, jih ne - a sem kje napisala, da jih Hotela sem samo povedati,, da nis vse tako grozno, kot nekatere, ki očitno te oddaje sploh ne gledate, po njej tako vehamentno pljuvate. Naša dva mulca pa v bistvu sploh ne šljivita tv-ja, če dam na Na zdravje - kapiš Ja no, beseda je bila o tem, kako je turbo folk goveja muzka kul in če je ne poslušaš, si fin in kako otroci nekaterih poblaznelo migajo na to muzko. Ker drugače nisem razumela, zakaj si pisala opis celotne oddaje, ker o tem ni bilo govora v bistvu. Ampak, O.K., hvala, ker si me razvestlila, od zdaj naprej si jo bom obvezno snemala, da si naredim arhiv, me ljudski običaji, pa gasilci, pa ne vem kaj še vse, blazno zanimajo
|