Anonimen -> RE: materina dušica (24.1.2009 23:23:23)
|
Ekola iz prve roke [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] EUCASOL sprej je enkraten za tole prehladno obdobje. Je dišeč sprej brez klorofluorovodikov s številnimi eteričnimi olji. Sprej razkuži prostor tako doma kot v avtomobilu. Nepogrešljiv je za na potovanja, recimo v hotelih apartmajih, da razkužite prostor. Vsebuje eterična olja, ki oddajajo balzamičen vonj, ki blagodejno vpliva na dihalne poti. Jaz ga uporabljam vsak večer preden gremo spat. v spalnico naredim en brizg, prostor je prijetno odišavljen in razkužen. Pa kadar grem v zdravstveni dom, mojo pikico čisto malo brizgnem po bundici, da ima pred noskom skoz vonj eucasola, ki preprečuje vdor baketrij. Dober je tudi proti smrčanju. Lepo pa odpira tudi dihalne poti če ste prehlajeni. Če katera potrebuje še kakšno informacijo na ZS. Glede nosečnic pa nisem še nikoli nobene slišala glede tega, ampak mislim, da komot to uporabljate (se bom pa še pozanimala in tiste ki zanima me kontaktirajte) Kar se pa materine dušice tiče pa jaz mojo punčko namažem po kopanju predel prsnega koša skupaj z vratom do ušesk, predel zadaj med lopaticami in pa nogice (podplatke). Ni problem tudi pod nosek, samo tako kot so že ostale rekle je potrebno vse te izdelke uporabljat v majhnih količinah, ker so naravni in močni.
|
|
|
|