materina dušica (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


mala zirafa -> materina dušica (23.1.2009 18:45:11)

Ali se jo sme namazat malček pod nos?Imam jo od justa.Ta mali (4) sem jo malo pod nosek namazala, je to narobe[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Po prsih in lopaticah sem jo tudi.




m@j@ -> RE: materina dušica (23.1.2009 20:28:44)

ni panike, lahko.
Razen, če bi jo motlo pod noskom, ampak vse res na tanko namazati.




mala zirafa -> RE: materina dušica (24.1.2009 7:47:10)

Hvala.




muška -> RE: materina dušica (24.1.2009 9:20:56)

ne moti, ampak res bolj malo, ker ima ful divji vonj. Jaz moja dva namažem po prsnem košu, imam pa tudi sprej, in potem še po sobi malo posprejam. Vse je od Justa in se mi zdi da začne takoj delovat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




FLASK_A -> RE: materina dušica (24.1.2009 9:55:41)

muška, kakšen sprej imaš to? Kako se imenuje?




muška -> RE: materina dušica (24.1.2009 11:01:08)

Eucasol piše gor. Je pa iz evkalipta, bora, rožmarina, mete in kafre.  takoj ti spuče dihalne poti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Ploha -> RE: materina dušica (24.1.2009 13:24:04)

a je tudi za nosečnice?




Dadi -> RE: materina dušica (24.1.2009 13:33:01)

Tudi jaz imam Eucasol (no sicer sem ga tako pospravila da ga zdaj ne najdem) in materino dušico. S kremo ju čisto na tanko namažem po prsnem košu. Ampak res čisto malo kreme uporabim. Naša pupa ima spet pljučnico, mali pa tudi neke sorte bronhitis. In se mi zdi da res pomaga.

Ali pa celo malo greme stisnem v vrelo vodo in potem to postavim na primerno mesto v sobo-tako da radovedni prstki ne dosežejo. Da je to kot neke vrste inhalacija.




Sonnja -> RE: materina dušica (24.1.2009 13:36:48)

IZVIRNO SPOROČILO: muška

Eucasol piše gor. Je pa iz evkalipta, bora, rožmarina, mete in kafre.  takoj ti spuče dihalne poti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]


A poveš kje se ga da dobit?




m@j@ -> RE: materina dušica (24.1.2009 13:53:21)

Pri prodajalcih Justa (samo po domovih).
super je, ga že nekaj časa nisem imela, pa ga kar pogrešam.




Pija76 -> RE: materina dušica (24.1.2009 14:38:40)

za pod nos mazat so od Justa dobre 31 kaplice, se pravi pod nos, na čelo, sence in na vrat-. Samo na tanko namaži, ker vonj ubija [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Lahk jih daš pa tud v vodo in nad svečko.




Anonimen -> RE: materina dušica (24.1.2009 23:23:23)

Ekola iz prve roke [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

EUCASOL sprej je enkraten za tole prehladno obdobje. Je dišeč sprej brez klorofluorovodikov s številnimi eteričnimi olji. Sprej razkuži prostor tako doma kot v avtomobilu. Nepogrešljiv je za na potovanja, recimo v hotelih apartmajih, da razkužite prostor. Vsebuje eterična olja, ki oddajajo balzamičen vonj, ki blagodejno vpliva na dihalne poti.
Jaz ga uporabljam vsak večer preden gremo spat. v spalnico naredim en brizg, prostor je prijetno odišavljen in razkužen.
Pa kadar grem v zdravstveni dom, mojo pikico čisto malo brizgnem po bundici, da ima pred noskom skoz vonj eucasola, ki preprečuje vdor baketrij. Dober je tudi proti smrčanju. Lepo pa odpira tudi dihalne poti če ste prehlajeni.

Če katera potrebuje še kakšno informacijo na ZS.

Glede nosečnic pa nisem še nikoli nobene slišala glede tega, ampak mislim, da komot to uporabljate (se bom pa še pozanimala in tiste ki zanima me kontaktirajte)

Kar se pa materine dušice tiče pa jaz mojo punčko namažem po kopanju predel prsnega koša skupaj z vratom do ušesk, predel zadaj med lopaticami in pa nogice (podplatke). Ni problem tudi pod nosek, samo tako kot so že ostale rekle je potrebno vse te izdelke uporabljat v majhnih količinah, ker so naravni in močni.




Anonimen -> RE: materina dušica (24.1.2009 23:26:55)

za pod nos mazat so od Justa dobre 31 kaplice, se pravi pod nos, na čelo, sence in na vrat-. Samo na tanko namaži, ker vonj ubija . Lahk jih daš pa tud v vodo in nad svečko.
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

za pod nos mazat so od Justa dobre 31 kaplice, se pravi pod nos, na čelo, sence in na vrat-. Samo na tanko namaži, ker vonj ubija [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] . Lahk jih daš pa tud v vodo in nad svečko.


Glede kapljic oz. olja 31 pazite, ker so za otroke po 2 letu starosti (za tiste ki to uporabljate). So pa zelo močno koncentrirane zato jih za otroke res uporabljajte v zelo majhnih količinah.

Mala zirafa tvoje je stara 4 leta a ne? Lahko jo tudi z 31 namažeš pod nosek, samo eno kapljico si daj na prst in jo previdno namaži, če pa ima rdeč nosek pa raje ne, ker jo bo peklo.




Anonimen -> RE: materina dušica (24.1.2009 23:31:58)

Ali pa celo malo greme stisnem v vrelo vodo in potem to postavim na primerno mesto v sobo-tako da radovedni prstki ne dosežejo. Da je to kot neke vrste inhalacija.


Za aromaterapijo so enkratne kapljice oz. olje 31. Sicer pa je to švicarska domača lekarna, so vsesplošno uporabne. Za aromaterapijo pa je super ene 3-5 kapljic v vodo v izparilnik in zrak bo čist, razkužen, dobro deluje na bronhije, tako da to je tudi super za tole prehladno obdobje. Sploh na otroke dobro deluje. Enak učinek ima tudi olje evkaliptusa. Pri meni je to vsakodnevno v izparilniku čez zimo. Olje 31, pomarančno, limonino in evkaliptusovo olje - zimsko vzdušje.

Se opravičujem če sem tečna, samo nasvete vam hočem dat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image]




Stran: [1]