Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Spanje v prenosni posteljici 14.4.2005 11:38:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj ima Hauck-ovo prenosno in ni problemov...spi pa v njej od približno 3-4 mesecev, prej pa se je grel pri mamci :) lp Petra
|
|
|
|
Spanje v prenosni posteljici 14.4.2005 11:38:57
|
|
|
|
Lenny
|
Naš mali "ni imel pripomb" :) . Sva mu pa za vsak slučaj vzela s seboj njegovo odejo z najljubšo posteljnino in tri najljubše pliške. Lp
|
|
|
|
Spanje v prenosni posteljici 14.4.2005 11:54:40
|
|
|
|
viv_
|
Pri nas tudi ni bilo težav - zvečer pade kot pokošena in ji je vseeno kje spi! Imamo pa ABC design. Edino za dalj časa je morda fino, da daš dodaten jogi, če je pa zgolj za počitnice je pa dovolj tista podlaga, ki jo dobiš zraven. Mi imamo posteljico ABC.
|
|
|
|
Spanje v prenosni posteljici 14.4.2005 15:56:42
|
|
|
|
frutka_
|
Mi imamo Hauckovo in je BP.
|
|
|
|
Spanje v prenosni posteljici 14.4.2005 19:15:02
|
|
|
|
mehurčica
|
Mi imamo ABC in spi v njej, ko gre k mojim staršem prespat. In zelo lepo spi v njej. V tej doma se ful vrti, ker je tako velika. Tista pa je manjša in nima prostora, da bi kaj dosti skakal po postelji. Po moje ne bo problemov. Doma bo spal v njej ali jo boste imeli samo za občasno-morje,...? Lahko ti pa našo posodim za par noči, da vidiš, kako se obnese. Lp:miska:
|
|
|
|
Spanje v prenosni posteljici 14.4.2005 19:18:18
|
|
|
|
ZARA
|
BP!!
|
|
|
|
Spanje v prenosni posteljici 14.4.2005 19:26:54
|
|
|
|
Jančika_
|
Našemu je tista mreža blazno všeč, jo boža, dokler ne zaspi. Imamo ABC, pa en jogi iz pene smo dali not, da je bolj mehko.
|
|
|
|
Spanje v prenosni posteljici 17.4.2005 18:38:07
|
|
|
|
lin
|
Mi jo uporablajmo ko kam gremo na dopust,drugače pa jo imam v dnevni za stajico,čeprav so notri več ali manj igrače ne pa Lin:zmeden: Priporočam pa ti,da če jo boš mela za stalno uporabo,da daš not še en jogi.Ena znanka je kupla za dojenčka prenosno(ne navadne)pa je not dala normalen jogi in je!
|
|
|
|
Spanje v prenosni posteljici 17.4.2005 18:51:52
|
|
|
|
Anonimen
|
No, tudi David je v njej spal čisto brez problemov - sem imela občutek, da še celo bolje, kot v navadni postelji!
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.