nov tiskalnik (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

alenkica -> nov tiskalnik (23.1.2009 14:49:22)

Kupujem nov tiskalnik mi je Hp crknil že po dveh letih. zato nočem več te firme.

Zanima me, kako ste kaj zadovoljni z Epsonovimi tiskalniki?

So vredu? Tihi? Imate probleme z njimi.

Če imate kake izkušnje mi prosim napišite.

Aja gledala sem posebej ta model, se mi zdi kar dober:
Večfunkcijska naprava Epson Stylus SX105

RoZala -> RE: nov tiskalnik (24.1.2009 8:41:10)

Mi imamo še vedno HP-ja ampak prva stvar, ki bi jo jaz pogledala je cena kartuše oz tonerja. Te znajo bit gromozanske.

Mislim, da je treba pri Epsonih zamenjat celo glavo, ne samo kartuše in da se kartuše rade zasušijo. Malo pobrskaj po forumih.

Anonimen -> RE: nov tiskalnik (24.1.2009 8:46:18)

mi imamo HPja že uf 13 let.

tko kot je napisala rozala, mal si poglej cene kartuš, da ne boš tam bankrotirala. pa načeloma so večfunkcijske naprave slabše kakovosti, kot vsak posebej. ni pa nujno seveda.

o epsonih pa nimam pojma [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

mily -> RE: nov tiskalnik (24.1.2009 10:37:26)

Jaz imam Epson Stylus in ti takoj povem, da ga ne bi več kupila. kartuše so med dražjimi in tudi na splošno veljajo Epsoni med največjimi porabniki kartuš. Jaz imam tako, da imam notri 4 barve (modro, rumeno, rdečo in črno) in lahko menjam vsako posebej (vsaka stane cca 20€). Je pa tako, da če se ena čisto izprazne, ne bo printal (če bi recimo spraznala rumeno, ne boš mogla printat rečmo samo s črno).

In ja, barve se rade zasušijo, če ga nekaj časa ne uporabljaš, sam ka vem, jst jo takrat ven vzamem, malo potresem in je spet ok.

Prec ko bo šansa ga bom menjala al za HPja al pa Canona.

alenkica -> RE: nov tiskalnik (26.1.2009 16:14:23)

O hvala mily za odgovor. Epsona ne bom vzela. Ker sem gledala enak model ko ti!

L.p.

Stran: [1]