Ločevalna dieta 100-tič (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Bejba -> Ločevalna dieta 100-tič (14.4.2005 11:05:16)

Vem, da sem že tečna, ampak moram vprašat. V enem izmed postov smo se pogovarjale, da moraš zvečer jesti isto kot za kosilo, le v manjši količini. Dobro, mi je jasno. Če je za kosilo meso, mora biti tudi za večerjo. Zanima pa me ali je lahko druge vrste meso ali mora biti enako kot za kosilo :zmeden:? Npr. ali lahko jem za kosilo piščanca, za večerjo pa hrenovke :zmeden:?

baguSka -> Ločevalna dieta 100-tič (14.4.2005 11:12:05)

Sicer so hrenovke tud piščančje - samo pomoje bi morala točno isto tud za večerjo, ker telo vsako hrano drugač prebavlja :zmeden:

baguSka -> Ločevalna dieta 100-tič (14.4.2005 11:12:28)

Pomoje bo boljš če se obnneš na tisti forum od diete.;)

jaz99 -> Ločevalna dieta 100-tič (14.4.2005 11:17:08)

Po moje, da je bolje da ješ isto vrsto mesa.Če ješ za kosilo puranji zrezek,ga jej tudi za večerjo,če ješ sir jer ,tako tudi z jajci

miši -> Ločevalna dieta 100-tič (14.4.2005 12:59:05)

za večerjo poješ toliko, kolikor poš potem porabila, torej, če boš šla spat, boš pojedla kak jogurt ali nekaj lahkega, če pa boš šla na telovadbo pa malo mesa in nekaj ogljikovih hidratov.
Če že ješ zvečer meso, glej,da ne bo zraven OH ali maščob, drugače se ti bo vse lepo naložilo v mašč.obloge-še posebej če ne boš nič aktivna!

baguSka -> Ločevalna dieta 100-tič (14.4.2005 13:46:43)

Miši a ti veš za kero dieto gre :zmeden:

miši -> Ločevalna dieta 100-tič (14.4.2005 14:00:47)

ja, približno, je pa ne prakticiram, ker se mi ne zdi pametna-za mene ne. Vsaka dieta deluje razlicno pri vsakem posamezniku, veliko je odvisno od metabolizma in od ssmega nacina zivljenja (koliko se giblje, kaj dela..).Za nekatere je Montignac zakon, drugi pa s tem ne bodo nikoli shujsali. Za vsako dieto moras res dobro poznat svoj organizem, se nauciti in tudi razumeti veliko o prehrani(zakaj beljakovine, zakaj proteini, zakaj se mascoba nalaga...) in takrat lahko shujsas po dieti, ki je cisto tvoja.

baguSka -> Ločevalna dieta 100-tič (14.4.2005 14:12:31)

Aha - no sej nism vedla. Ker ta dieta govori glih o tem, da moraš isto jest za večerjo kot za kosilo in isto vrsto hrane.

Sicer se pa strinjam s tabo glede vsega kar si napisala.;)

lelaval -> Ločevalna dieta 100-tič (14.4.2005 14:21:09)

Pri ločevalni dieti ne ješ en dan eno vrsto hrane (to je dieta, ko v enem dnevu ješ samo npr. riž, drug dan samo meso,...) pri ločevalni pa ločuješ ogljikove hidrate od beljakovin (ne ješ skupaj krompirja in mesa, mesa in kruha,...). Jaz to dieto uporabljam (razen, če se mi zahoče, da hrano kombiniram)že nekaj let - tudi med nosečnostjo. Na začetku rabiš kar nekaj časa, da ti kile grejo dol, potem pa se ne zrediš kar tako hitro.
Če želiš ti pošljem primere hrane, ki jih ne kombiniraš, oz, ki spadajo v eno oz. drugo vrsto. Piši mi privat - pa dobiš, ker mi sedaj ni za pisat.

Anonimen -> Ločevalna dieta 100-tič (14.4.2005 16:30:55)

Bejba, lahko ješ različne vrste mesa. Vsaj jaz sem jih in je vseeno ratalo.

Stran: [1]