metuLJchy -> Sostanovalka Ljubljana (23.1.2009 13:01:15)
|
Pozdarvljene, saj ne vem če čisto sem paše ta tema, a poskusiti ni greh. Za sabo imam zelo težek mesec, ko sva se po 5 letih razšla s parnerjem s katerim sva si želela tudi dojenčka, istočasno mi je šla v maloro tudi službo, saj sem delala pri njem. Za službo sem si že zrihtala, s koncem februarja začnem na novo in to meni zelo všečno delo. Ker pa je v LJ kjer sem tudi zdaj bivala bom pač morala v najem (drugače primorka), do zdaj sem živela pri fantu. Zanima me če je še katera v podobni situaciji, da si želi začet na novo pa ji je najem stanovanja v solo izvedbi malo predraga zadeva. Če ne drugega je malo družbe, pa stroški se delijo. Z delom začnem konec februarja, najkasneje v začetju marca, s tem datumom tudi razmišljam o najemu, saj bom do takrat pri starših na primorskem. Sem nekadilka, športna oseba, ki se trudi kljub vsem pastem življenju skozenj pregurat z optimizmom. Nič, to je to, besede niso konj in morda bom kateri ki je v podobni situaciji kot jaz pa ne ve kako to izvest odprla razmišljanje.
|
|
|
|