Sostanovalka Ljubljana (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


metuLJchy -> Sostanovalka Ljubljana (23.1.2009 13:01:15)

Pozdarvljene,

saj ne vem če čisto sem paše ta tema, a poskusiti ni greh. Za sabo imam zelo težek mesec, ko sva se po 5 letih razšla s parnerjem s katerim sva si želela tudi dojenčka, istočasno mi je šla v maloro tudi službo, saj sem delala pri njem. Za službo sem si že zrihtala, s koncem februarja začnem na novo in to meni zelo všečno delo. Ker pa je v LJ kjer sem tudi zdaj bivala bom pač morala v najem (drugače primorka), do zdaj sem živela pri fantu. Zanima me če je še katera v podobni situaciji, da si želi začet na novo pa ji je najem stanovanja v solo izvedbi malo predraga zadeva. Če ne drugega je malo družbe, pa stroški se delijo. Z delom začnem konec februarja, najkasneje v začetju marca, s tem datumom tudi razmišljam o najemu, saj bom do takrat pri starših na primorskem. Sem nekadilka, športna oseba, ki se trudi kljub vsem pastem življenju skozenj pregurat z optimizmom.

Nič, to je to, besede niso konj in morda bom kateri ki je v podobni situaciji kot jaz pa ne ve kako to izvest odprla razmišljanje.




Rožica I -> RE: Sostanovalka Ljubljana (23.1.2009 14:52:39)

Metuljchy- sicer ne pridem v Lj, se javljam samo, da ti zaželim, da uživaš v samskem življenju [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image] Se mi zdi, da sem spremljala tvojo zgodbo.




Kerensa* -> RE: Sostanovalka Ljubljana (23.1.2009 17:42:02)

Kot tvoja cimra ne pridem v poštev, ampak ko boš pa v LJ, sem pa anytime za kakšen kofe. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]




metuLJchy -> RE: Sostanovalka Ljubljana (23.1.2009 19:41:51)

hvala punce, sem si malo hecen način tu izbrala, ma sem si rekla vedno nas je nekaj ki se nam življenja zalomilo in morda se pa bo katera našla ki morda koleba ker ne ve kako bo sama finančno šla skozi...ja moja štorija se je po 5 letih, po 3,5 letih truda za dojenča 1 mesec po laproskopiji in histeroskopiji končala. Delala sva skupaj, zaarano sva imela eno staro hiško...skratka še pred mesecem dni si nisem predstavljala da se kaj ttakega lahko zgodi, in še zdaj ne razumem zakaj. A NI DRUGE IN MORAM NAPREJ. Jokat ne pomaga. Morda bo on en dan ko se bo zavedel na kak grd način je svojo punco vrgel stran, kot da je kamen. Ne razumem kako mu lahko nekdo ki ga je komaj spoznal pomeni več kot nekdo s katerim je živel 5 let (pa se nisva kregala).  Vse se vrača, vse se plača in prepričana sem (tudi v svoji bolečini) da bo tudi zame zopet posijalo sonce, morda bo zdaj nekaj časa hudičevo težko, a potem bo vsak dan lažje.




Rožica I -> RE: Sostanovalka Ljubljana (23.1.2009 21:28:36)

IZVIRNO SPOROČILO: metuLJchy

da bo tudi zame zopet posijalo sonce, morda bo zdaj nekaj časa hudičevo težko, a potem bo vsak dan lažje.

------------------------
Valjda, da bo, ne skrbi in čeprav se sliši nemogoče, ti je pot za to sonce odprl ravno tvoj bivši- verjemi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]! In pogumno dalje, ok?




Stran: [1]