Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
potrdilo za prisotnost očka pri porodu 23.1.2009 12:51:10
andrejka
Pozdravljene. Zanima me sledeče. V materinski šoli sva bila septembra 2006 in je dragi dobil potrdilo da je bil lahko nvembra 06 prisoten pri porodu. Ali to potrdilo velja tudi za ta maj (09), ko germ drugič rodit al morva še enkrat hodt v materinsko. Nekje sem zasledila, da potrdilo velja 3 leta, pa nihče ni prepričan...
Hvala za odgovore, A
RE: potrdilo za prisotnost očka pri porodu 23.1.2009 14:03:42
abi
Potrdilo za prisotnost partnerja pri porodu je enkratni znesek in velja za posamezen porod, tako da pač vsakič plačaš posebej. V Lj so mene in partnerja samo vprašali če imava plačano in nič preverjali- baje pa če nimaš plačano te ne spustijo prej domov
RE: potrdilo za prisotnost očka pri porodu 23.1.2009 14:48:31
abi
Zakaj pa potemtakem npr. še na panoju v sprejemni amb. Lj. porodnišnice piše da partner opravi tečaj šole za starše ki velja 5 let, polek tega pa mora za prisotnost pri porodu poravnati še mislim da nekje 14 € . Slednjo zadevo lahko poravna seveda tudi naknadno. Če ne bi ravnokar rodila ne bi pametovala vendar v Lj. P pač tako imajo.
RE: potrdilo za prisotnost očka pri porodu 23.1.2009 15:17:19
AnciM
Prisotnost se vedno plača. Ne glede na to, a sta hodila v materinsko šolo ali ne. So pa včasih komplicirali in niso pustili partnerjev pri porodu, če nisi imel potrdila iz materinske šole. Mislim pa, da sedaj nikjer več ne sprašujejo po partnerjevi šoli oz. potrdilu od tam. Meni ga v Kranju ni nihče omenil.
RE: potrdilo za prisotnost očka pri porodu 23.1.2009 16:37:08
Taj
Mi2 sva potrdilo dobila v letu 2004, pa sva ga vmes izgubila in ko sem lani rodila drugega malčka v lj. porodnišnici dragega ni nihče povprašal po njem ali ga zahteval...Če imaš že otroka, se v to očitno ne spuščajo. Še dobro.