Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Aha, pa še za tiste, ki ste vozičke kupile v Zagrebu....kako jih prepeljete čez mejo, ne da bi ga prijavile?
Mi smo našega lepo prijavili, ampak pri otroški opremi cariniki radi pogledajo skozi prste. Naj ti v trgovini napišejo več računov, nama niso, ampak je vseeno šlo (malo nas je gledal, pa potem rekel aja, pa to imete več komadov, ker smo imeli športni sedež, podvozje in lupinico) in nas spustil naprej. Je pa še rekel, da naj drugič narediva več računov pa bo. Švercat je kriza, ker cariniki iz Hr meje, kjer prijaviš nakup javljajo slovenskim carinikom.
metulj333...vidim, da je to potem res samo od sreče na kakšnega carinika naletiš. Nikoli še nisem nič konkretnega kupila na Hrvaškem in ne vem kako stvari potekajo(vračilo DDV). Se mi pa zdi, če res dobiš nazaj davek se splača it v ZG. A imajo kakšen popust še na gotovino? Na ADAX spletni strani me moti, ker ni cen zrave. No sicer pa bova šla v februarju pogledat.