Dali* -> RE: Eucerin olje (23.1.2009 17:02:49)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alja_ Pozdrav. Mene pa zanima, ce mi lahko katera pojasni naslednje. V lekarni sem kupila Eucerin olje proti strijam (tam so mi priporočali). Se lepo namažem, potem pa na vseh namazanih predelih občutim vročino, tam kjer se nisem namazala pa je bilo ok. A je to povsem običajno s temi olji proti strijam ali je negativna reakcija na olje Prej sem se mazala le z Dove kremo (ne mleko), ki je dost mastna, tako da sem pri naslednjem tuširanju še vedno sprala kremo dol. Moram še poskusti kakšno drugo ali pa kar nazaj na Dove. Hvala za vase izkušnje... Lep dan. ne uporabljaj ga več...poznam 3 moje frendice, ki jim to olje prav tako ni ustrezalo. Jaz se mažem že od začetka in glede na to, da se mi trebuh do 5. meseca sploh ni poznal, potem pa začel pospešeno rasti in zaenkrat nimam še nobene strije. Uporabljam pa naslednje, po tuširanju se namažem z olivnim ali mandljevim oljem, čez dan, če sem doma pa z dm Melkfet ognjičevo kremo, ki je super mastna in še full je poceni. Več frendic nas uporablja to ktremo in smo z njo najbolj zadovoljne. Vsebuje tudi vitamin e in je res super, pa še 10 jih kupiš za eno eucerin olje. Tega tudi imam, ampak ga uporabim takrat, ko se na hitro zrihtam in grem ven, ker se mi zdi da je bolj suho olje in ga moja koža hitro vpije, da me po cca. 1 uri začne srbeti trebuh in ga morem spet mazat. Uf...sm se razpisala...Ja, jst res vse probam...
|
|
|
|