|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko plenic?
14.4.2005 10:04:38   
Anonimen
Sem nameravala vzeti paket z lupinico, pa sem jo nepričakovano dobila. Zdaj bom pa raje vzela kar tistih 57.000 tolarjev in si kupila stvari, ki jih potrebujem. Pa imam že kar na začetku vprašanje - koliko plenic naj kupim, da jih ne bo niti preveč in niti premalo?? Niti približno nimam pojma o tem...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Koliko plenic?
14.4.2005 10:09:09   
Anonimen
Jaz jih imam 10 povijalnih (ene pravijo da jih je 5 dovolj), in 30 tetra. Mislim da je mi to bilo čist v redu, tako da nisem nikoli "šparala" z njimi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Koliko plenic?
14.4.2005 10:12:46   
Teni_
Ja, nekaj tekga kot ti je napisala Saška. Boljše kakšno več, kot pa, da potem pereš kot nora.

Lp,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Koliko plenic?
14.4.2005 10:17:32   
Anonimen
Hvala obema za informacijo, zdaj vsaj vem, pri katerih številkah se vrtimo :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Koliko plenic?
14.4.2005 10:25:09   
malika
ja, to bo kar dovolj. če ti bo premalo pa jih greš še nekaj kupit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Koliko plenic?
14.4.2005 10:32:26   
Jančika_
Kaj pa vem, jaz sem imela 10 tetra in 10 kaliko plenic, pa 12 obrobljenih krpic - pa mi jih ni nikoli zmanjkalo. Ampak res nikoli. Zdaj, ko je večji, pa itak nimam kam z njimi, smao še krpice so v uporabi, tetra plenice podlagam na previjlano, kaliko pa namesto vzglavnika v posteljico.

Aja, nisem široko povijala, mogoče zato. Tudi za povijalne plenice sem bila zelo vesela, da jh nisem kupila, ampak sem si jih sposodila, ker jih nisem rabila niti enkrat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Koliko plenic?
14.4.2005 11:04:10   
Rozalija
Če nisi široko povijala pol ti je bilo 10 plenic dovolj. Če pa povijaš pa jih potrebuješ več. Jaz sem imela cca 10 povijalnih plenic pa 30 tetra (oz 20 jih je bilo takih mehkih, 10 pa bolj kompaktne... različne firme pač) in mi je bilo dovolj.... Res pa jih rabiš največ prve mesece, pol jih pa ne rabiš več. Pri nas čakajo na novega.... pol bodo pa fine za pucanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Koliko plenic?
14.4.2005 11:15:16   
Spark
Jaz sem imela 6 povijalnih in 20 tetra plenic. Čisto zadosti. Pa mi jih tudi nikoli ni zmanjkalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?