AVG help! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

babylove -> AVG help! (14.4.2005 9:38:36)

Sem naštimala avg antivirus in mi je našel 10 trojanskih konjev, od tega 2 v Nortonu :zmeden:

Zdaj pa tako:
1. virus vault je karantena? moram kaj zbrisat ali je dovolj, da jih v zapor dam?
2. pri nekaterih mi piše: Selected object is located inside the archive and cannot be healed. To imam pri konju v Nortonu, v Publisher picture in še nekje. Kaj pa zdaj? Je najboljše, da programe zbrišem in ponovno instaliram? Kaj pa tale tretji (še nekje), ki ga ne morem zbrisat, bo konj vedno tam ostal ali ga lahko kako naženem?

Pupica -> AVG help! (14.4.2005 9:47:32)

mislim da ni dobro da imaš dva antivirusna programa gor instlirana:zmeden:Po drugi strani pa tudi mi ne binikoli odkrili, da so v pandi(AP)virusi, če ne bi AVASTa gor dal:(

trojance kar zbrisi, ti nic ne pomaga karantena

če ti programi delajo, potem ko si trojance in viruse odstranila, nima smils na nov nainstalirat.Če pa opaziš, da kaj ne dela kotbi moglo, potem pa je najbolje, da jih zbrises (Vedno iz nadzorne plošče) in na novo instaliraš.

pa srečno;)

pravljica -> AVG help! (14.4.2005 12:20:30)

vse kar gre izbriši...pa ko čekiraš za viruse se izklopi z internet in ko končaš ponovni vklopi računalnik

miši -> AVG help! (14.4.2005 13:02:05)

Pupica, imas ti morda instalirane XP S2 edition? Pri tej verziji je antivirusna zascita ze vkljucena, zaenkrat nimam tezav, sam imam tko obucutek, da to ni dovolj, ne vem a naj si dam se adware gor? Kaj menis?
LP.

Stran: [1]