tims -> RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) (29.1.2009 22:09:55)
|
IZVIRNO SPOROČILO: TODI IZVIRNO SPOROČILO: tims Ja, sej to sem mislila. Pol bojo rabil tiste z opetnikom. No, vsaj zase vem, da bom jaz Nini kupila take. Sicer bo doma večino kar bosa v nogavičkah z bremzicami, če pa bo hladno pa definitivno copate z opetnikom. Men je pa že pri Loti v razvojni odsvetovala copate z opetnikom, tako da sem ji ravno zaradi tega kupila Robeez-ke in jih je imela v vrtcu, pa tudi za letos sem ji kupila take, ki nimajo opetnika. Baje da to sam škodo delamo otrokom, ker jih dajemo v nek kalup in nogice neiso svobodne in se ne razvijajo tako kot bi morale. Najbolje naj bi bilo, da bi bili bosi. Če pa so že obuti pa v taka obuvala brez opetnika, vsaj doma in v vrtcu. No, to je pa spet tisto. Eni tko, drugi spet drugo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]. Pol pa bod pameten. Pr nas je pa P. reku, da naj ima opetnik, da mu lepo oprime peto in seveda na vezalke, da mu lepo oprime nogo in da se ne sezuvajo, ampak strogo brez ortopedskega dna. Pri nas je Tim bil večina bos oz. v nogavičkah. Sem porabila za bremzice več denarja, kokr če bi mu kupila orng čevlje, ker je tud pred bajto dirkal (hodil ob poganjalčku) okol s temi nogavičkami. Drugač sem mu pa vse kupovala z opetnikom.
|
|
|
|