dzanika -> RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) (28.1.2009 15:46:54)
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Blacky - ne vem zakaj si užaljena. Sem šla prav nazaj brat tvoje poste. Oglasila si se skoraj vsak dan in punce so ti pošiljale pozdrave in pikapoke. Sama si predlagala, da Flower pomaga tudi pri ostalih seznamih, potem pa očitaš, da si nadomestljiva in si spet užaljena ker ti nekdo pomaga. Ne razumem. Tako kot so napisale pred mano - forum nam je za zabavo in sprostitev, tudi kakšno pametno informacijo izveš, samo nekatere pa res preveč resno in osebno jemljete vse skupaj. Meni osebno se ne da komentirat vsakega posta in odgovarjat nanj, tudi nisem nič užaljena, če mi kdo ne pokomentira, imam pa potem pač monolog sama s seboj. In res je, da preko neta ne morejo biti prava prijateljstva. Osebni stik je le osebni stik. Smo pa navezale znanstva v tem času, nekatere se celo družimo in to je meni še boljša sprostitev. Ja, Blacky... čas gre naprej in svet in RR tudi brez tebe in brez mene in brez marsikoga. Ne jemlji si k srcu. Kaj pa ostale punce, ko jih več kot en mesec že nisem zasledila? Motoristka? Juno? NosečkaMaja? Kati? in ostale... Glej, na njih se tudi spomnem, pa nobeden ne joka kje so. Kaj ti predlagam? Najprej se pozdravi, naspi, najej - pa pridi spet k nam. Upam, da boljše volje. Predlagam pa ti, da ne bereš preveč za nazaj. Pusti stare dele in strani, s tem izgubljaš stik z ostalimi. Vključi se v direktno debato in se pohecaj z nami. Blacky - si super punca, samo malo zadihej. Pikapoka zate [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image] PREDLOG ZA SEZNAME: Ne pišite več podatkov za na sezname med poste, da ne bo Blacky oz. Flower oz. tista ki jih bo urejala - izgubljala časa s prečesavanjem vsake povedi, da ja ne bo spregledala kakšnega podatka. Pošiljajmo stvari za na seznam puncam izključno na ZS-je! no od vseh do zdaj se pa še najbolj strinjam s tabo zimska. In res tut jaz predlagam da blacky ne prebira vseh starih stvari ker jaz če bi mela tolko za prebrat bi tut bla živčna... In tudi s tem se strinjam da pošiljamo stvari za na seznam na ZS-je saj bo tisti ki bo to urejala veliko lažje...
|
|
|
|