Tinky -> RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) (25.1.2009 23:00:39)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejla969 IZVIRNO SPOROČILO: Tinky IZVIRNO SPOROČILO: lejla969 IZVIRNO SPOROČILO: Tinky IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška Tinky..si kej zvedl o tistem hotelu...kako je? ma zvedla direktno nisem nič, ker je razmeroma nov (od lanskega junija) po slikah sodeč je full lep, edino kar me moti je to, da je bazen v sosednjem hotelu. Idealne razmere, da se Teo spet prehladi. Ne vem, prej sem gledala Olimijo, pa Dobrno. Ne vem, katere toplice so otrokom - dojenčkom najbolj primerne. Iščem, pa nič ne najdem. Toplice Dobrna je zdravilišče za ginekološke težave. Občasno sem se 6 let tam občasno vozila. Navzven mi hotel ni všeč. Pa mislim, da je to starejši hotel. Umpa, ki je od tam blizu doma, pravi da je bazen ok za otroke. Pa moja mama je bla lani tam in je hotel prenovljen. Zdej gledam še ta hotel Lovec, ma mi stran odpira že 100 let!!! To pa nisem vedla, da je prenovljen. Se vidi, da nisem bila tam že 5 let. Poišči si kaj na Bledu. Bled je lep, pa greš lahko na izlete v Bohinj, Kranjsko goro... Ma ne, ne bi hodili okoli, ker bi šli samo za 2-3 dni. Bi rada šla malo v bazen pa se sprehajala po Bledu in šla k Šmonu na kremšnito [sm=smiley36.gif] Pa za sneg sem spraševala v upanju, da ga ni!!!!!
|
|
|
|