metuljcek321
|
karamela, s kom pa gres na koncert? Sem mislila, da z mozem, pa vidim, da bo on dezurni baby-sitter In vau, VIP loza. A vkljucuje tudi srecanje z Janom morda? Si bila ze kdaj prej na njegovem koncertu? Ti je vsec? Blacky, ocitno je bil vcerajsnji film ful dolg al smo bile pa me rahlo naspidirane A sta potem gledala PS I Love You ali kaj drugega? Any good? glux3, midva sva imela na zacetku tele Niveine ampule - superca. No, potem sva pa kupila eno pollitrsko fiziolosko in jo nalijeva v tako malo plasticno flaskico, ki ima majhen nastavek na koncu in se prima spricne v nos. Pa se kar nekaj casa traja ... pri ampulici me je motilo to, da je za ful mal casa, zato sva zamenjala sistem & ga upgrade-ala. Majuska, kar javi se, upam, da dragi zrihta tehnikalije! Uzivajte! ilatic, tvoja ponudba zveni mamljivo! Sem se nasmejla deki, kjer se bojo ta mali valili, me pa zraven smejale ko ene kokice (to sem dodala jaz). Kako je bilo na tekmi? mirjam, a tud pri vas je sneg al kaj? No, jaz sem bila v kontaktu z dzaniko (thanks again), ki mi je ze danes ob pol sestih poslala SMS o stanju v Trbovljah .... nic snega, alles OK. Se celo sonce je bilo in smo sli na spancir po takem krasnem vremenu, da je joj Tinky, flower, rebeca, Blacky, lex, populis, Inigo kako je zdaj? Kaj bolje?????? I hope so! liju, le hitro postimajte racunalo, sicer bo tu mac za brat ... al bos pa Blacky, mirjam ali pa mene prebrala za eno summary, in bo populis, a vrocina ti je zdaj KONCNO padla? Bi bil ze skrajni cas! Btw: tista paparica, k je na linku ----- saj to je res le DELNA paparica, a ne? Ene par strani in to je to. A obstaja kje cela? 3jemi, populis, Almera, mojcek za lepo spanje! Midva bova pa ravno danes selila Anjo v svojo sobico, pa da vidimo, kako se bo obneslo Ilatic, super za cebele! Bzzzz ..... bzzzzzz ... bzzzzz ..... Kje si nabavila oblacilce? In za kavbojke! Kje? lidija, odlicna ideja, tole s kopalkami in plazo! Tko se dela, punci! Otroci in njihova domisljija - res ne pozna meja Pa cestitke za uspesno odpravljene usi. Ocitno si res zverzirana mrcina Hec, hec! netki, ej, skoda, res. Jaz sem se kar na hitro odlocila in poklicala dzaniko (njen mobi sem dobila vceraj zvecer, ko sva se menili glede sneznega meteza v Trbovljah ), ko smo prispeli tja, potem pa se po zobarju in smo se dobili ... tko na 1, 2, 3. Evo, naslednjic LEPO, LEPO, LEPO vabljena! 4. 4. si kar oznaci! I'll be there dzanika, mozeva teta TE POZNA, ja! Gregatu so tudi pokazali, kje si zivela - so sli moski na Sveto Goro in so pogledali okolis, me, punce pa na en giro z vozeki! Jep, svet je majhen! So rekli, da si ful fajn punca, btw! In jaz sem to samo potrdila - saj si vendar julijka mojcek, vau, kaksen nasmeh! Pa to je kot Julia Roberts ... without teeth! Krasno! Pa enakega kuzka ima tvoja Ziva IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi .... ker ga vsa tehnologija full zanima... ure, računalnik, daljinc, ura na nočni omarici, fotoaparat... kot sraka, všeč mu je vse, kar se vsaj malo sveti Couldn't agree more! IZVIRNO SPOROČILO: dzanika pozdravljene! sporočam, da je metuljcek uspešno opravila pri zobarju. Prišlo je do hitre odločitve in smo se dobili na kavici. Ma super je blo. Cela družinica je ful simpatična. Sem ful vesela da sem jih spoznala. Pa njena Anja je tak cukrček. Taka posrečena je. Čist z vsem je zadovoljna. Thank you, thank you! Tudi mi smo FUUUUL uzivali v vajini druzbi. Kako je bilo pa v Lj? Ooooooo, it's bath time .... pa, pa