metuljcek321 -> RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) (12.2.2009 12:31:40)
|
flower, Inigo, majuska, 3jemi, lex, ksenci, rebeca, neboglasnica, frutka thanks za vse info o avtosedezih! A Maxi Cosi v Leclercu je pravi (je od 9 do 18 kg??)? Samo za 110 evrov? Je to mozno? Sem ga gledala v katalogu, ja! Recara ne poznam kaj podrobneje, tu in tam sem naletela nanj. **** - OMG, to pa je cisto drug svet! rovarka: sabo vzamem 2 frutka in za 2 x mleko (topla voda v termovki, prah za 2 obroka, prazna flaska), pa gumast slincek, zlicko, papirnate brisacke. Kar precej robe, ja. spinaca - not yet. Nejc any better? lex, kva dobr zgleda Strelina torta. In kako zabavno, da je slikica se vedno v enem kosu! Mogoce bo pa se za naslenje leto za tortico - hi, hi. netki, kako je bilo pri frizerju, kako pri zobarju? Nova frizura? Nova plombica? aurora, 3jemi, Almera, majuska, lex, Blacky, Tinky, ksenci nice pics! pigama, kar solze so mi stopile v oci - res romanticno, tole s pesmijo Moja lubica. mirjam, sanje o drugi veri so bile sigurno zato, ker si prebrala zgodbo o majcici **** in se ti je vtisnilo v spomin ... Potem so pa mozgancki vse skupaj lepo premesali in ti servirali v obliki odstekanih sanj. (Ha, ha, vidim, da Majuska enako razmislja - zihr bo nekaj na tem!!) Joj, ej, to je pa grozna novica iz Avstralije! Imajo kam iti??? Porocaj, kako bo mami uzivala na razvajanju, prav? flower, kaj lepega si si nabavila, da omrezis Jana? O, Tinky, WB! Res lepo, da je malcek uzival na mini pocitnicah. Pikice? Morda bo najbolje, da povprasas P & ti bo svetovala, kaj in kako. Ribodermin maybe? Je Kali jedla pizzo morda? Hi, hi, vidim, da tudi neboglasnica razmislja v isti smeri. .... aha, rabbita je pohrustala - pridna pupa! ZDaj bo pa hitra kot blisk ... Lara je spala 6 ur v kosu - ponosna sem nanjo! Zdaj pa naj to kopira iz vecera v vecer ---- naj pridno ponavlja, da pride v navado! levinja, dober trik, tole s pogledom skozi okno - in malcica potem veselo odpira usta. lili, bravo za pregled! Hej, Umpa, WB! Lustne slikice, odlicne mere, za izvide pa: don't worry, vse bo v redu! AHa, netki, prebrala, kako fajn se je vceraj drzal Ziga - bravo! soncika, congrats za zobek nr. 1! brokoli in kromir, kolerabe se ni jedla, riza tudi se ne. Tine & Gizelca? Never heard, izgledata pa multo simpatico! balonchy, drzi se! ksenci, ti tudi! dzanika, evo, se slab mesec in bos tudi ti uzivala na Janu Plestenjaku! frutka, mala Lili je pa motoricno ze ulala frajla! Odlicno! Shrani.si ima neke finte po novem ... poskusi na slikomatu ... O, papir, hello! Petelinji zajtrk - meni je bil iz minute iv minuto boljsi, ko sem ga prvic gledaal. Potem sem ga pa se dvakrat na DVD-ju ... In ja, je tretji najbolj gledani film v slo kinematografih - pred njim sta le Titanik in Troja (oh, Brad). levinja - iti spat ob 22.00 je pa zelo OK - meni se sploh ne zdi zgodaj - zdaj, ko smo mamice, je to prima ura! Ja, nekaj let nazaj smo se pa rihtat zacele za zuriranje takrat enkrat ... ah, ja, EMSO in to ... nic ne mores, tako pride[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] flower - to glede rib je cisto zadja verzija, ja - meni je tudi patronazka to naknadno dostavila (A4 kopija na obeh straneh popisana, kaj in kako glede GH), ker je sveze kot vroce zemljice. glugluglu, ja, Jessico so secirali po dolgem in pocez .... ah, ja, no, meni se ne zdi kriticno. Sploh! rovarka & levinja, enjoy! Bor, bravo za plazenje, mali! Almera, lahko se me dotaknes - morda ze jutri v Supernovi - vidim, da pride tudi nanka - morda uletiva se midve, se slisiva. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za lepe noci, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]za slabe.
|
|
|
|