|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
12.2.2009 11:49:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4701
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
12.2.2009 11:57:36   
metuljcek321
Hej!

Kaksen mega dan! Hura! Odpeljala sestricno v Lj, zdajle pise izpit - drzim pesti, dedi je sel za uro in pol ven z Anjo, zdajle je pojedla, cez eno urco pa spet ven .... jupi ....

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4702
   [Brisano sporočilo]
12.2.2009 11:57:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4703
   [Brisano sporočilo]
12.2.2009 11:57:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4704
12.2.2009 11:59:25   
metuljcek321
Pa se ena cist neumesna: glihkar sem izvedela, da sem v sorodu z OTO ROS! Vau! Njen pradedek in moj pradedek sta bila bratauser posted image  Moja babica je bila pa botrica njene mamiuser posted image  Ma, ni, da ni!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4705
   [Brisano sporočilo]
12.2.2009 12:01:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4706
   [Brisano sporočilo]
12.2.2009 12:02:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 4707
12.2.2009 12:03:44   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

ko mamice ne jezim, sm prav fleten fantuser posted image

user posted image

res je fletkan user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
   [Brisano sporočilo]
12.2.2009 12:04:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4709
12.2.2009 12:04:14   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Pa se ena cist neumesna: glihkar sem izvedela, da sem v sorodu z OTO ROS! Vau! Njen pradedek in moj pradedek sta bila bratauser posted image  Moja babica je bila pa botrica njene mamiuser posted image  Ma, ni, da ni!

Svet je majhen ... Slovenija pa še manjša user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4710
   [Brisano sporočilo]
12.2.2009 12:04:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4711
12.2.2009 12:31:19   
metuljcek321
Zdaj pa en dooooooolg metuljckov post ....................

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4712
12.2.2009 12:31:40   
metuljcek321
flower, Inigo, majuska, 3jemi, lex, ksenci, rebeca, neboglasnica, frutka thanks za vse info o avtosedezih! A Maxi Cosi v Leclercu je pravi (je od 9 do 18 kg??)? Samo za 110 evrov? Je to mozno? Sem ga gledala v katalogu, ja!

Recara ne poznam kaj podrobneje, tu in tam sem naletela nanj.

**** - OMG, to pa je cisto drug svet!

rovarka: sabo vzamem 2 frutka in za 2 x mleko (topla voda v termovki, prah za 2 obroka, prazna flaska), pa gumast slincek, zlicko, papirnate brisacke. Kar precej robe, ja.

spinaca - not yet.

Nejc any better?

lex, kva dobr zgleda Strelina torta. In kako zabavno, da je slikica se vedno v enem kosu! Mogoce bo pa se za naslenje leto za tortico - hi, hi.

netki, kako je bilo pri frizerju, kako pri zobarju? Nova frizura? Nova plombica?

aurora, 3jemi, Almera, majuska, lex, Blacky, Tinky, ksenci nice pics!

pigama, kar solze so mi stopile v oci - res romanticno, tole s pesmijo Moja lubica.

mirjam, sanje o drugi veri so bile sigurno zato, ker si prebrala zgodbo o majcici **** in se ti je vtisnilo v spomin ... Potem so pa mozgancki vse skupaj lepo premesali in ti servirali v obliki odstekanih sanj. (Ha, ha, vidim, da Majuska enako razmislja - zihr bo nekaj na tem!!) Joj, ej, to je pa grozna novica iz Avstralije! Imajo kam iti??? Porocaj, kako bo mami uzivala na razvajanju, prav?

flower, kaj lepega si si nabavila, da omrezis Jana?

O, Tinky, WB! Res lepo, da je malcek uzival na mini pocitnicah. Pikice? Morda bo najbolje, da povprasas P & ti bo svetovala, kaj in kako. Ribodermin maybe?

Je Kali jedla pizzo morda? Hi, hi, vidim, da tudi neboglasnica razmislja v isti smeri. .... aha, rabbita je pohrustala - pridna pupa! ZDaj bo pa hitra kot blisk ...

Lara je spala 6 ur v kosu - ponosna sem nanjo! Zdaj pa naj to kopira iz vecera v vecer ---- naj pridno ponavlja, da pride v navado!

levinja, dober trik, tole s pogledom skozi okno - in malcica potem veselo odpira usta.

lili, bravo za pregled!

Hej, Umpa, WB! Lustne slikice, odlicne mere, za izvide pa: don't worry, vse bo v redu!

AHa, netki, prebrala, kako fajn se je vceraj drzal Ziga - bravo!

soncika, congrats za zobek nr. 1!

brokoli in kromir, kolerabe se ni jedla, riza tudi se ne.

Tine & Gizelca? Never heard, izgledata pa multo simpatico!

balonchy, drzi se! ksenci, ti tudi!

dzanika, evo, se slab mesec in bos tudi ti uzivala na Janu Plestenjaku!

frutka, mala Lili je pa motoricno ze ulala frajla! Odlicno! Shrani.si ima neke finte po novem ... poskusi na slikomatu ...

O, papir, hello!

Petelinji zajtrk - meni je bil iz minute iv minuto boljsi, ko sem ga prvic gledaal. Potem sem ga pa se dvakrat na DVD-ju ... In ja, je tretji najbolj gledani film v slo kinematografih - pred njim sta le Titanik in Troja (oh, Brad).

levinja - iti spat ob 22.00 je pa zelo OK - meni se sploh ne zdi zgodaj - zdaj, ko smo mamice, je to prima ura! Ja, nekaj let nazaj smo se pa rihtat zacele za zuriranje takrat enkrat ... ah, ja, EMSO in to ... nic ne mores, tako prideuser posted image

flower - to glede rib je cisto zadja verzija, ja - meni je tudi patronazka to naknadno dostavila (A4 kopija na obeh straneh popisana, kaj in kako glede GH), ker je sveze kot vroce zemljice.

glugluglu, ja, Jessico so secirali po dolgem in pocez .... ah, ja, no, meni se ne zdi kriticno. Sploh!

rovarka & levinja, enjoy!

Bor, bravo za plazenje, mali!

Almera, lahko se me dotaknes - morda ze jutri v Supernovi - vidim, da pride tudi nanka - morda uletiva se midve, se slisiva.
user posted image  za lepe noci, user posted image za slabe.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4713
12.2.2009 12:34:28   
metuljcek321
Pobarvano ni - no time, s tamaucico greva ven ..... bye, bye ..... jo moram malo zrihtat, da bo zapecala Saia, rojenega dva meseca prej .... lustkan fantek .... zivi ene 300 m stran ...... da ne bo treba za bencin placevatuser posted image  user posted image

Adijos, babe zabe, soncek kliceuser posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4714
12.2.2009 12:38:47   
nanka
Almera tudi jaz bom tam šele nekje po 10 uri, se slišiva ka kakšen kofi.

Neposredna povezava do sporočila: 4715
   [Brisano sporočilo]
12.2.2009 12:39:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4716
   [Brisano sporočilo]
12.2.2009 12:40:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4717
   [Brisano sporočilo]
12.2.2009 12:44:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4718
   [Brisano sporočilo]
12.2.2009 13:23:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 4719
12.2.2009 13:40:07   
neboglasnica
Ojla!

Danes smo pa mi jedli HD večerjo - pizzo, home made, no ja, testo je bilo premalo slano, ampak za Staša ravno prav, da je sodeloval. Prebrala sem vas, sedaj pa si grem po dooolgeeem času make up uredit, ker grem na en seminar, potem imam pa še en sestanek, tako da se beremo zvečer.

Uživajte z user posted image zunaj,

midva

Neposredna povezava do sporočila: 4720
   [Brisano sporočilo]
12.2.2009 13:44:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4721
12.2.2009 13:52:16   
lex
jaz sem dragemu za valentinovo kupila CD od Metallice. je zadnjih 14 dni hodil okoli in govoril kaj bi imel, tak da sem točno vedelauser posted image . On mene malo slabše posluša. full mam rada orhideje, ampak imam samo 1. zadnjič sem jih pa videla pri nas v tušu in sem šla ceno pogledat, pa stane 7.50€ in mu to valda omenim. pol pa pride včeraj domov z vrtnico (tud full lepo) pa začne pogovor kolk so precenjene in mi pove kolk je dal za šopek, pa mu butnem ven, da sem mu lepo povedala da orhideje v tušu pridejo ceneje. ja jaz mu nisem kriva če ne zna poslušatuser posted image user posted image

rebeca kak dolgo je odprt fitnes?

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 4722
12.2.2009 15:02:16   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

tak sm 100%, da ga nič ne matra in je sam razvajen!!!! je bil brez kapljice solze, kr ko sm ga dvignala se mi je začel smejat. eto, kr ko grem stran se začne takoooo dretuser posted image

pri nas je isto in to čedalje slabše ter cele noči!!! jo vzamem, se smeji in igra jo odložim za spat, pa huronski jok.
vem, da so različna mnenja - toda ali jo že lahko pustim jokat? ker mene bo pobralo. o pol 6 zjutraj sem zaspala pa do 8h. ne morem funkcionirat!!! in jo nositr ponoči, da se mala spomni zaspat. ne gre več.

jz bi ga pustila, sam mi je tak težk in ga pol ne morem poslušat, kako se joče-dere, kriči ne joče!!user posted image pa če ne vem, kaj mu je. pravjo, da ko je star 8 mesecev, takrat lahk to začnešuser posted image zdajle sm prav vstrajala, da se igra sam, ampak ne vem kak dolg bo. kr kmal začne bit sitn in kliče mama, mama, pa roke staguje. a čez dan mate tud probleme, al je pridnauser posted image eto, že kliče. se je igral celih 8 min! sam ga še bom pustla mal. sm vrjetn delala napako, kr sm šla takoj k njemu ko se je zajokal.

pa tud jest noče. v enem mescu je na isti težiuser posted image dans še ni hotu nič GH, pa sm sematrala dve uri da bi kaj pojedu. nardila sm mu juhco s korenčkom in piščančkom. not sm dala še mal riža pa nič. še frutka dans nočeuser posted image pa pazim, da ni prelačen in ni sit, pol pa vedno zmaga- je tak dolg sitn da ne dobi flaše mleka. pa res je vsak dan težje z njim, namest da bi blo lažje, ko je starejšiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4723
12.2.2009 15:03:24   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: lex

jaz sem dragemu za valentinovo kupila CD od Metallice. je zadnjih 14 dni hodil okoli in govoril kaj bi imel, tak da sem točno vedelauser posted image . On mene malo slabše posluša. full mam rada orhideje, ampak imam samo 1. zadnjič sem jih pa videla pri nas v tušu in sem šla ceno pogledat, pa stane 7.50€ in mu to valda omenim. pol pa pride včeraj domov z vrtnico (tud full lepo) pa začne pogovor kolk so precenjene in mi pove kolk je dal za šopek, pa mu butnem ven, da sem mu lepo povedala da orhideje v tušu pridejo ceneje. ja jaz mu nisem kriva če ne zna poslušatuser posted image user posted image

rebeca kak dolgo je odprt fitnes?

poslušanja pa moški- dva različana pojmauser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
12.2.2009 15:10:33   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

mirjam, sanje o drugi veri so bile sigurno zato, ker si prebrala zgodbo o majcici **** in se ti je vtisnilo v spomin ... Potem so pa mozgancki vse skupaj lepo premesali in ti servirali v obliki odstekanih sanj. (Ha, ha, vidim, da Majuska enako razmislja - zihr bo nekaj na tem!!) Joj, ej, to je pa grozna novica iz Avstralije! Imajo kam iti??? Porocaj, kako bo mami uzivala na razvajanju, prav?

To najbrž ni bilo meni namenjeno? user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?