Blacky30 -> RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) (3.2.2009 14:51:29)
|
Itak, da vas nisem poslušala in sem šla brat za nazaj. In kaj to vidim? Mene je večina obtožila, da sem kriva, da so punce začele odhajat????? Zakaj??? Ker sem imela en slab trenutek, slab dan, ko sem se enkrat v letu in pol odločila malo pojamrat tu gor? To, kar je marsikatera od vas naredila že 100x. Ampak samo jaz sem dobila nazaj take poste, ki so se mi globoko vsedli v srce in me prizadeli. Kolkokrat je netki rekla, da so njeni posti spregledani? Pa smo ji samo lepo rekle, da pač ne znamo odgovorit in da naj ne bo žalostna. Samo to sem potrebovala. Dobila pa napade, očitke in zdaj na koncu še zbujanje slabe vesti, da sem jaz kriva, da so RR-jevke odšle. Niti ene ni odšla zaradi mene. Če je, je odšla po lastni volji in si mene vzela kot izgovor. In ja, netki in lejla (zate še posebej me žalosti, da imaš tako mnenje o meni), v resnici mi je crknil net. V petek se jim je pokvarila glavna plošča v centrali in do ponedeljka zjutraj so izgubili našo prijavo, tako da smo jo včeraj znova podali in so nam danes zjutraj ploščo zamenjali in smo preko telefona resetirali vse skupaj in hb spet deluje. Ne vem, zakaj bi bežala ali se skrivala. Poleg tega v svojem postu niti enkrat nisem omenila, da kam odhajam. Sem samo rekla, da se moram pozdravit in da bo boljše, ko ozdravim. Res sem razočarana........Pa ni treba tega komentirat, ker nočem, da se še kakšna kregarija na ta račun začne spet. Samo hotela sem povedat svojo plat zgodbe, da mi je ne bo več katera druga polagala v usta.
|
|
|
|