|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Noveberke
14.4.2005 9:03:17   
Teni_
Nas spet prestavljam malo višje.

No, wawa, boš kaj povedala? Kako je bilo?

LP,
Mojca:nosecka:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Noveberke
14.4.2005 9:54:25   
ŽELJA
:rozica: Hello
Pa smo spet gor. Zelo vredu! No jest mam danes 1. sis. pregled. Sem v 10t. Pa me zanima kaj me čaka? A bom dobila mater. knjižico? Kaj pa UZ? A ti ga naredijo ali ne?:zmeden: Si ful želim, da bi ga, ker me res zanima kok je zrasla moja pikica.:duda:

Imejte se lepo, se še kaj oglasim. Upam, da ste vse OK.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Noveberke
14.4.2005 10:10:25   
Teni_
Ti bom kar jaz odgovorila. Najprej greš k sestri, ki vpiše zadnji dan 1. menstruacije, te vpraša, če je nosečnost zaželjena. Sestra te potem tudi stehta. Dobiš napotrnico za kri in urin. Potem greš na pregled k ginekologu. Najprej normalni pregled, potem pa še UZ. Če želiš slikico, povej kar na začetku, ko prideš na UZ. Materinsko knjižico dobiš potem pri sestri, ko ginekolog potrdi nosečnost.

Javi potem, kako je bilo.

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Noveberke
14.4.2005 10:10:55   
Teni_
Ups, mislila sem 1. dan zadnje menstruacije.

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Noveberke
14.4.2005 10:22:00   
ŽELJA
Spet jest.

Sam veš jaz sem že bila na dveh UZ. V 6t- samoplačniško, mogoče se spomniš, ko sem pol zagnala celo paniko:(, ker je bil plod premajhen, pa je bil možen tudi splav. Potem pa sem čez dober teden imela še en UZ in takrat je bilo vse OK, ful je zrasu, pa srček sem vidla:bravo::bravo:. Tko, da se sedaj bojim:((, da mi ne bo hotla delat UZ, čeprov bi mi ga glede na preteklo situacijo še tolk bolj mogla. Po mojem. Pa ko sva glih na vezi, pomojem bi blo dobr da bi se kr na NS tut naročila, glede na to da grem proti koncu 10t. Kaj misliš?:zmeden:

Hvala za pomoč;)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Noveberke
14.4.2005 11:43:28   
bena
Kaj še čakaš glede termina za NS. Sedaj je zadnji čas, da se naročiš, saj bo zelo težko dobila termin v zadnjem tednu aprila, ko boš v 12. tednu in se najboljše vidi, vsaj tako so meni rekli. Ne pozabi, da so takrat vmes prazniki in nekateri ginekologi, ki imajo dovoljenje za opravljanje NS, takrat ne bodo delali. Če si iz bližine Maribora ti kar povem, da sem prejšnji petek (1.4.) klicala v porodnišnico na UZ in Fontano, ter sem dobila prvi možna termina 3. in 4. maja, ko bom že v 13. tednu. Zato grem v Zdravstveni dom Domžale, kjer sem v ponedeljek (4.4.) dobila termin za 26.4., toerj 12. teden.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Noveberke
14.4.2005 11:48:47   
Še ena T
O, Bena hvala za informacijo o NS...

Zdaj pa še eno mogoče smešno vprašanje. Danes sem noseča 7 tednov/6 dni. Je to sedmi teden ali osmi???
:ups:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Noveberke
14.4.2005 12:19:11   
Meggi
Ja tudi mi smo le dočakali prvi pregled. Veliki smodva in pol......... Dobili slikico, ns po praznikih v Lj, v nekem ptc.

Rastemo in uživamo ko že vidimo mali trebušček...

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Noveberke
14.4.2005 15:21:34   
bena
Jaz bi rekla, da 8., ker si noseča že sedem polnih tednov, torej ti teče 8.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Noveberke
14.4.2005 15:48:31   
Andy13
Zdaj si v 8 t, tudi jaz sem noseča 7t in 1 dan, torej sem v 8. tednu (teče 8. teden).

Drugače pa, slabosti so zjutraj in zvečer. Počutim se čudno, to se mi zdi najbolj primeren izraz.

Kako se pa ve počutite?

Lp, Andy

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Noveberke
14.4.2005 18:01:52   
Urša
Jst sm 9. teden in sm na rizični, ker že od začetka po malem krvavim, tako da maximalno počivam in upam, da bo z :duda: vse v najlepšem redu. Drugače pa... vse ok, razen zoprnih slabosti. :zaspan::zaspan::zaspan: Sam spala bi!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Noveberke
14.4.2005 18:14:57   
wawa
Ej sori bejbe šele sedaj mam čas, včeraj sem bila tako zmučena da nisem mogla, danes pa sem imela ene piiiiiii........... z avtom...

Zdajle dobim obiske tako da kaj več kasneje....

Zaenkrat pa:

vse OK:bravo::bravo:
velik 22m:bravo::bravo:
noseča: 9t:bravo::bravo::bravo:
se je zbudil in nekaj migal.....presal???:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

povedala: obojim staršem.....eni bolj šokirani od drugih.....totalni šok....pomoje rabijo čas do vikenda da pridejo k sebi...

Evo so že tle.....se vam še javim pod nujno

papa

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Noveberke
14.4.2005 18:15:08   
Teni_
Spet smo se potepali in sem komaj zdaj porišla domov. Sem zaspana, tako, da grem kar spat. Ve katera, kako je z wawo, da se nič ne oglasi?

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Noveberke
14.4.2005 18:16:28   
wawa
Ups še to ne 22m ampak 22mm.........da nav pomote:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Noveberke
14.4.2005 18:39:36   
Teni_
Super, wawa. Glavno, da je vse vredu.

ŽELJA, kako pa je bilo pri tebi?

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Noveberke
14.4.2005 20:11:38   
nogometas
Ej,živjo punce. Dolg me ni blo. Diagnoza: krvavitve in krči, hospitalizirana čez vikend. Zmerli MV samo 19mm, zdaj na sredini 11. tedna in ma moj mali okol 2.5cm. Verjetno mi bodo delali cerklažo, še prej pa NS, mislim da čez 14 dni. Naslednji petek sem naročena pri dr.Pušenjaku. Drgač zaenkrat vse v redu, ampak mam pa konstanten izcedek (sem pa brala, da ga imajo ene celo nosečnost). :(
Danes mi je ata mizar končal kuhinjsko kredenco in komodo za dnevno sobo, oboje v modri barvi... Noro! Kombiniram z oranžno svetilko in oranžno strelicijo v šopku, ki so mi ga podarile bejbe z aerobike.
JAZ PA PRIDNO LEŽIM (DANES SEM DELALA PREKRŠKE) IN UPAM NA NAJBOLJŠE....
LP VSEM :nosecka: IN:duda: IN :love: IN 8), PA OSTANITE V :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:!!!
P.S. MAURI, KAKO SI KAJ???

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Noveberke
14.4.2005 20:20:34   
Urša
Nogometas, drži se! Pri meni tudi ni konca izcedkov, krčev pa na srečo nimam, me vsake tolk mal špikne v jajčnikih, posebej, če ne ležim. Tko mi telo samo pravi naj počivam. Upam, da bo vse ok. 9nebesa

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Noveberke
14.4.2005 20:33:08   
mauri
Oj nogometaš!

Sem te ža mal pogrešala, ker se tako dolgo nisi javila, pa vidim da si o.k. Jaz sem danes imela drugi pregled in doživela šok, kar sem tudi napisala v postu čisto na vrhu.
Tud men je ful huda kombinacija oranžno - modra.

Lepo počivaj in pazi nase :angel:!
Če hočeš pa se mi lahko javiš na privat!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Noveberke
17.4.2005 13:15:19   
Aja32
Ojla punce,

da se vam javim po dolgem času.
V torek grem na 2. pregled in točno v torek bo 12. teden, torej grem v 13-tega. Upam, da sem zdaj mimo nevarnih tednov. :sloncek: No, itak mi bo pa moj G. povedal v torek kako in kaj in vam sigurno napišem.
Sicer pa brez problemov. Edino kar me "baše" je prehlad. Ostalo počutje pa v redu.

Toliko za enkrat, pa se kaj mailamo... pa, pa A:nosecka:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?