|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KVALITETE NEDERČEK?
14.4.2005 8:36:08   
NINA78
:Punce živijo! Kako ste kaj?
Imam eno vprašanje - in sicer glede nederčka. Jutri se predvidoma odpravljam po nakupih in zanima me ali imate kakšen predlog kak mora biti KVALITETE NEDERČEK? Na kaj naj bom pozorna? Sem v 15. TN in bom prvič kupila v nosečnosti nederček.
A je katera že slišala za nek 'nederček, ki raste s tabo'? To sem nekje prebrala pa se ne spomnem kje? Kje bi ga pa lahko kupila?
Najleša hvala za vaše odgovore.
LP, Nina. :):):)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   KVALITETE NEDERČEK?
14.4.2005 8:44:42   
Gina
Ne vem, če ni še malo zgodaj, ker ti celo nosečnost še prsi rastejo po malem, ko zaneš dojiti, pa kar naenkrat fejst. No, vsaj pri meni je bilo tako. Jaz bi ti rekla le to, da glej, da bo cel bombažen in brez čipk, ker mene je tisto zaradi raztegnjene kože in občutljivih prsi, vse motilo. V bistvu se mi pa zdi, da imajo vsi modrčki zdaj zapenjanje tako, da lahko to narediš na klik z eno roko, ni več tistih na gumbek ali zanko. To je važno zato, ker ko imaš otroka v eni roki, težko zapenjaš ali odpenjaš modrček z dvema rokama.:zmeden2: Pa raje kupi čisto malo ohlapnega kot ne. No, drugega se pa zdaj ne spomnim.

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   KVALITETE NEDERČEK?
14.4.2005 9:09:34   
Anonimen
Jaz bi tud rekla, da je prekmalu za nakup modrčka za dojenje...razen, če nisi mislila na navaden modrček :zmeden:
Naj bo res cel bombažen...pa brez kosti.
Za tistega za dojenje pa kar lepo še počakaj vsaj do 35T :bravo:

(odgovor članu NINA78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   KVALITETE NEDERČEK?
14.4.2005 9:43:33   
Olivija
v prvi nosečnosti sem šla enostavno v H&M in si kupila eno številko večji nederček (meni so udobni), ker teli nosečnostni so se mi zdeli pa predragi (zdaj sem naredila enako, pa še prav fletni so). Pa so mi še med dojenjem prav prišli, pač zavihaš dol ;).

Zadnjič sem pa v Müllerju odkrila nedrček za dojenje (bombažni), za 2000.- :bravo:.

LP

PS: je pa verjetno udobnost odvisna od oprsja. Moje ni bog ve kaj in mi med nosečnostjo narasta na največ 80 C.

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   KVALITETE NEDERČEK?
14.4.2005 10:08:21   
darjatimci
Odvisno je kako velike dojke imaš,če si že po naravi bolj obdarjena potem ti priporočam,da ga kupiš prej,če pa si recimo v povprečju pa lahko še nekaj tednov počakaš,sama najbolj veš kako ti zdaj v nosečnosti rastejo enim prej enim kasnej,tisti ki rastejo s tabo so bombažni,kar pa ne pomeni da boš imela enega za skoz,jaz sem tudi kupila bombažnega v Mullerju in bila zelo zadovoljna.

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   KVALITETE NEDERČEK?
14.4.2005 11:07:05   
Rozalija
Jaz sem med nosečnostjo potrebovala št večje modrčke. Pa me je rešila mami, ki je imela par modrčkov, ki ji niso čisto pasali. Za dojit sem ga kupila zadnji mesec, pa mi ni pasal... ponavadi sem iskala tisto za odpet ko budala in mi je šlo na živce in sem ga večinoma kar zavihala, pol sem ugotovila da lahko to tud navadnega. Pol sem bla pa prav vesela, ko smo šli na flašo, da sem dala lahko gor svoje modrce. O kakšno olajšanje.

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   KVALITETE NEDERČEK?
14.4.2005 11:56:08   
malika
Kupi navaden modrček eno št. večji, so cenejši kot tisti tapravi nosečniški.

Modrce za dojenje pa imam jaz od Lisce in so čisto OK.

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   KVALITETE NEDERČEK?
14.4.2005 12:04:29   
Žan Luka
Jaz sem kupila Triumph - ove nedrčke za dojenje mesec in pol pred porodom. Kupila sem eno št. večjega, pa je bil super udoben, pa tudi za dojenje je zelo priročen (odpneš in zapneš ga z eno roko):bravo:. Le cena je bila malo višja (6500 sit kos), ampak se splača, saj so po skoraj devetih mesecih kljub 95 stopinjah v pralnem stroju še vedno snežno beli in še vedno kvalitetni!!!
Lp:sloncek:

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   KVALITETE NEDERČEK?
14.4.2005 12:34:29   
NINA78
Punce hvala za nasvete.
Ne, ne rabim nedrčka za dojenje - ne še. Samo enega malo večjega, pa me je zanimalo na kaj naj bom pozorna.
Torej naj bo bombažen in BREZ KOSTI. Sicer nosim le s kostmi pa me je zanimalo tudi okoli tega. Bomo videli kaj dobim.
Hvala in lep dan. :) :):)

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   KVALITETE NEDERČEK?
14.4.2005 12:37:42   
Tricia
http://www.neckermann.si/article.asp?docid=388611&class=000100040022

Ne vem, morda ni vredu, samo toliko za informacijo si poglej. :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Jst sem si šla v trgovino pomerit enga, da sem vidla katero št. rabim in si naročila ta dva iz kataloga. Mogoče sem totalno zarila s tem nakupom :ups:, bom vidla ko dobim paket. Lahko tud sporočim, če hočeš.

pa pa :sloncek:

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   KVALITETE NEDERČEK?
14.4.2005 12:42:43   
NINA78
Ja Tricia, lahko mi sporočiš ko dobiš ali je OK ali ne. Hvala ti. Čau. Nina. :)

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   KVALITETE NEDERČEK?
14.4.2005 13:56:38   
valentina.

Ja, res javi, tudi mene zanima. Sem jih tudi jaz gledala v katalogu, pa si jih nisem upala naročit.

LP, valentina:rozica:

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   KVALITETE NEDERČEK?
14.4.2005 14:27:50   
Tricia
Bom. Ampak vseeno nej se še katera javi in poda svoje mnenje.

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?