kašelj (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje

Sporočilo

mojapunca -> kašelj (22.1.2009 21:44:24)

Moj sin, star 12 let že od nedelje kašlja k [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], mislim res,prav tisti globok kašelj,sploh ne suh, ampak za pljunit ven pa tudi nima nič,... groza ga je poslušati, vse ga boli od tega matranja, dobil je fluimukan prašek, zraven pa dajem še slezov sirup.Ampak stvar ni nič boljša, razen vročine, ki mu je izginila, je stanje enako...Rada bi kakšen domač recept (čebulo, sladkor) to poznam, pa ga težko prepričam za to stvar, še kaj drugega?!

lewinsky -> RE: kašelj (22.1.2009 21:53:12)

Če imaš domač sirup iz smrekovih vršičkov tudi pomaga.
Lahko se ga pa tudi kupi.Sem ga videla tudi v Tušu.

kaja02 -> RE: kašelj (22.1.2009 22:13:37)

a si bla prizdravniku???

točno tak kašelj ima moja 7 letnica že 4 tedne, najprej so rekl, da je viroza, danes sva pa ponovno ble tam, pa ima atipično pljučnico, brez vročine.... je dobila AB, upam, da kmalu prime

če nisi bla pri zdravniku se raje pojdita pokazat!!!!

klavdijas -> RE: kašelj (23.1.2009 7:31:28)

Jaz kašljam že dva meseca, v pljučih mi piska, po fizičnem naporu sem kot stara lokomotiva. Uradna medicina : dobila sem antibiotik in fluimukan prašek. Ker po 14 dnevni terapiji ni bilo nič boljše, sem dobila ventolin. Pila sem še prospan in pa tropotcev čaj. 
Šla sem k bioenergetiku, ki mi je naredil eno terapijo, pravi, da imam bronhije  čisto zabasane. Svetoval mi je pitje veliko tekočine, kar jo že tako ali tako. Pa še en nasvet mi je dal, zvečer pred spanjem si pripravim liste svežega zelja stolčem kot meso in si jih položim na prsi za kakšno uro. Meni je boljše, saj kašljam še, ampak občutno manj, v plučih mi ne piska več, pa tudi kaj že izkašljam.

Lp,

Klavdija  

Stran: [1]